Усе більше виявляють громадян Росії, які незаконно перебувають у нас

Усе більше виявляють громадян Росії, які незаконно перебувають у нас

Кримінальна хроніка Козятинщіни за минулий тиждень

1 листопада

Поліцію повідомили про три заклади з гральними автоматами: на Пилипа Орлика (виявилось, що це державна лотерея “Спорт лото”), на Незалежності (інформація не підтвердилась) і на Василя Земляка (приміщення було зачинене).

На вулиці Січових Стрільців сталася ДТП без постраждалих. “Поцілувалися” “Фольксваген” і “Шкода”.

Відео дня

Поліцію повідомили, що в Махаринцях вирізають посадку. Правоохоронці з’ясували, що це “Козятинрайагроліс” проводить планову вирізку лісосмуги.

У Козятині виявили 70-річного громадянина Росії, який не мав посвідки на проживання на території України, чим порушив правила перебування іноземців на території нашої держави.

Біля АЗС “БРСМ Нафта” на Білоцерківській сталася ще одна дорожня пригода. Зіткнулися “Шевроле” і “Форд”. Ніхто не постраждав.

У 36-річного козятинчанина під час застілля в одному з будинків на 8-ій Гвардійській поцупили мобільний телефон.

 

2 листопада

У Жежелеві виявили 53-річного громадянина Росії без посвідки на проживання в Україні.

Поліцію повідомили, що на вулиці Кондрацького на великій швидкості їздять автомобілі.

У Глухівцях у будинку місцевої жительки невідомі вночі розбили вікно.

 

3 листопада

На вулиці Винниченка сталася ДТП між авто ТАТА і ДЕО, ніхто не постраждав.

 

4 листопада

На автодорозі Кременець — Біла Церква перед Козятином сталася дорожня пригода без постраждалих. Зіткнулися “Ніссан” і “Опель”.

Поліцію повідомили, що 44-річного козятинчанина біля кафе “Чарочка” на Грушевського побили і забрали 4 тисячі гривень та мобільний телефон. Правоохоронці встановили, переглянувши записи з камер відеоспостереження біля кафе, що ніхто його не бив. Чоловік сам віддав мобільний телефон в обмін на спиртні напої та продукти.

На вулиці Мічуріна з території домоволодіння вкрали господарський візок. А в Самгородку поцупили велосипед.

 

5 листопада

У Сигналі у місцевого жителя з контейнера зрізали замок і вкрали двожильний мідний кабель довжиною 40 метрів та кабель живлення зварювального апарату.

На вокзалі під час проведення особистого догляду у 32-річного козятинчанина виявили три згортки з коноплею.

 

6 листопада

Козятинчанка повідомила поліцію, що її сусідка більше 3-х діб не виходить з квартири. Коли поліція прибула на 8-му Гвардійську, то виявили в квартирі тіло 66-річної жінки без ознак насильницької смерті. Труп відправили на судово-медичну експертизу. Куди дивився терцентр, який обслуговував стареньку, залишається питанням.

Поліцію повідомили, що біля аптеки на 8-ій Гвардійській працюють ігрові автомати. З приміщення підпільного казино правоохоронці вилучили 12 системних блоків.

У Козятині на сварку між 32-річним та 41-річним козятинчанами на Героїв Майдану виїхала поліція. У квартирі правохоронці застали таку картину: конопля, засоби для її куріння та порошок світло-жовтого кольору. Усе це вилучили та відправили на експертизу.

Під час патрулювання поліцейські звернули увагу на чоловіка, який помітивши службове авто, прискорив ходу та почав поводитися підозріло. Коли його попросили зупинитися, той побіг та викинув з кишені куртки ключі від свого будинку та пакет з коноплею.

 

7 листопада

На вулиці Ярослава Мудрого сталася автопригода між “Гольфом” та “Ауді”. Ніхто не постраждав.

Поліцію повідомили про те, що на 8-ій Гвардійській біля пам’ятника працюють ігрові автомати. Інформація не підтвердилася.

У козятинчанки з подвір’я на Кривоноса вкрали два велосипеди: “Аіст” і “Україну”.




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up