Уся надія на нового начальника поліції

Уся надія на нового начальника поліції

Минулого року у лютому в лікарні стався ганебний випадок. Між колегами виникли непорозуміння, які закінчилися бійкою. Постраждала зняла побої та подала заяву в місцеве відділення поліції.

 

Прийняв заяву козятинський слідчий Денис Савченко.

Майже рік ніхто не відповідав на звернення громадянки. Справа про побиття збирала пилюку на полиці разом з іншими схожими  випадками.

Нарешті, у грудні минулого року до жінки зателефонували з області та повідомили, що справа закрита (?!). Виходить, Савченко використав свої добрі стосунки з начальником Вінницького слідчого відділу, щоб позбутися цієї справи?

Відео дня

Постраждала написала скаргу у Вінницьке УВС. Це було вже кілька тижнів тому. У відповідь досі тиша.

А хуліган продовжує працювати поруч зі своєю жертвою. Через що доводиться проходити жінці кожен день, знаходячись поряд зі своїм кривдником, можна лише уявити. Обурена пані вже не може мовчати й звертається до громади з питанням: “Скільки ще простим козятинчанам потерпати від бездіяльності поліції?”

Зараз, коли змінився начальник козятинської поліції, у простих громадян з’явилась надія на те, що подібні розбишаки отримають покарання та справедливість переможе.

 

Катерина Чекай

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up