Увіковічнили пам’ять Жені Шевчука там, де він вчився

Увіковічнили пам’ять Жені Шевчука там, де він вчився
Залізничне училище встановило меморіальну дошку пожежнику-герою

На честь пожежника Жені Шевчука, який загинув на БРСМ “Нафта” 9 червня 2015 року, встановили ще одну меморіальну дошку. Цього разу на фасаді Залізничного училища, де він здобував свою професію. Подібний пам’ятний знак є на колишньому місці роботи вогнеборця — приміщенні Козятинського загону відомчої воєнізованої охорони.

Минуло півроку, як трагічно загинув 20-річний Женя Шевчук, під час виконання службового обов’язку. Безжальний вогонь забрав його життя, але пам’ять про нього в серцях не згасає. Найважче пережити непоправне горе батькам. Біль від втрати найдорожчої людини в житті не вщухне ніколи. Найменше, чим можна віддячити таким героям — зробити так, аби їхні світлі імена не пішли у забуття. А навпаки, ставали прикладом для прийдешніх поколінь.

 

Відео дня

Урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки відбулася у переддень Святого Миколая. Під час мітингу студенти вишикувалися на лінійку.

 

Організатори церемонії зробили все можливе, аби достойно віддати шану пожежнику.

 

Запалили лампадки, відбулося покладання квітів. Родичі, колеги, всі, хто пам’ятав Женю, зібралися у цю тривожну мить...

 

Педагоги пригадали про Євгенові студентські роки. Про те, яким він був добрим, чуйним та здібним вихованцем.

 

Пам’ятне місце освятив настоятель храму Св. пророка Іллі Роман Масира.

 

Тепер образ нашого Жені щодня зустрічатиме велику родину залізничного училища. Вони матимуть змогу пом’янути його хвилиною мовчання, квіточкою чи вогником свічки. Не забуваймо про своїх героїв. Вони — наша гордість, вони — наша історія...

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • характерник-танкіст ЗСУ UA

    Дорога в ліс до влади,дорога в ніч.Це дорога від життя до смерті.

    Там вмерти мали чиновники а вмер молодий юний хлопець.Пора таблицю переробити на дошку пошани і ганьби всім чиновникам залізниці.А стецюк хоче нагрітись на ганьбі.

    Смерть чиновникам України.Слава Україні.Слава героям України.

    Пожертвувавши собою він покрив ганьбу Української влади.Щоб скоріше горіли вони в аду як цей юнак.

    характерник-танкіст ЗСУ UA reply характерник-танкіст ЗСУ UA

    Світлина від Марини Хайби.

    ‎Марина Хайба‎

    до

    ПРАВИЙ СЕКТОР. UA

    23 год. ·

    Анонім reply характерник-танкіст ЗСУ UA

    Юнак що непричетний до трагедії трагічно загинув.Ніхто не сів нікого не посадили.Мало того нажили грошей.Стецюк дирекор училища гандон кончений підлий совок мав би боротись за те щоб були покараневінні а не покарений юнак що згорів заживо.Стицюк директор училища ти підар,всього козятина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up