В дитячому відділенні Козятинської ЦРЛ зробили капітальний ремонт

В дитячому відділенні Козятинської ЦРЛ зробили капітальний ремонт
  • Сьогодні, 21 жовтня, у Козятинській центральній районній лікарні відбулось урочисте відкриття дитячого відділення після завершення капітального ремонту.
  • Ремонт зробили на першому поверсі відділення, де розміщується 15 інфекційних ліжок для діток.
  • Про це повідомляє козятинська районна рада

На символічних урочистостях з нагоди завершення ремонтних робіт були присутні керівники району та лікарні, аграрії і медичний персонал.

Сучасний ремонт допоміг отримати більш комфортні умови для маленьких пацієнтів. Облаштовали плиткою та обладнано маніпуляційну, санвузол, підлогу всього відділення, встановили нові двері, замінили електрообладнання та систему освітлення, відремонтували та оздобили стіни відділення, замінили меблі. Ремонт проведено у 7 одно- та трьохмісних палатах. В кожній палаті є санвузол.

— Ремонт дитячого відділення здійснений на основі залучення коштів із районного бюджету – 450 тисяч гривень, власних коштів лікарні та фінансової допомоги аграріїв Козятинського району, — йдеться в повідомленні

Відео дня

Як зауважив заступник головного лікаря районної лікарні Ігор Грубеляс, за наявності такою згуртованої підтримки вдасться завершити ремонт другого поверху дитячого відділення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up