В електропоїзді Бердичів-Козятин задимівся вагон

В електропоїзді Бердичів-Козятин задимівся вагон
Фото ілюстративне
  • Вчора, 27 лютого 2020 року близько сьомої години вечора відбулося задимлення в районі двигуна тягового вагона електропоїзда сполученням Бердичів-Козятин.
  • Трапилося це між Глухівцями та Іванківцями.

Як стало відомо, вагон задимівся через несправність компресора. Електричку зупинили, викликали пожежників. Але потім виклик відмінили, адже локомотивна бригада із задимленням справились одним вогнегасником.

На щастя, загоряння не було і ніхто не постраждав. Приблизно через годину електропоїзд притягнули до станції Козятин-1, а потім потягнули на Фастів.

Дії при займанні у потязі

Якщо ви відчули і побачили дим, негайно повідомте провідника про можливе загоряння вагону

 

Відео дня
Якщо поряд з вами є пасажири, котрі сплять – негайно розбудіть їх

 

Найбезпечніше евакуюватися в передні вагони. Але якщо це неможливо – ідіть в кінець потягу, щільно закриваючи за собою двері купе і міжвагонних переходів

 

При можливості допоможіть ліквідувати пожежу, використовуючи підручні засоби: ковдри, одяг чи вогнегасники

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Владислав Анчис

    А на фото, в пожарной форме, машынист или помошник?

    Василь з махаринець reply Владислав Анчис

    На собачій правильно писати так:
    Машинист
    Помощник.
    Кацапи їбані....
  • Лена Дмитрук

    Этот металолом, давно списывать пора.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up