В інтернеті на вас можуть чекати шахраї, що заробляють на біді

В інтернеті на вас можуть чекати шахраї, що заробляють на біді

Проблеми з суглобами дають про себе знати людям більш старшого віку.  Люди звертаються зі своїми проблемами до медиків, ті призначають лікування, але часто воно  виявляється малоефективним і тоді на допомогу вам поспішають шахраї

Ще в лютому козятинчани помітили, що в інтернеті зустрічається акція. Обіцяють вилікувати хвороби суглобів за тиждень чи два без хірургічного втручання. Пропонують нібито ефективні ліки за пільговою ціною. Що з цього може вийти – нам розповів козятинчанин В’ячеслав. У його дружини після перенесеної хвороби перестав згинатися колінний суглоб. 

– Звернулися до лікаря. Той направив на рентген. Зі знімком – назад до лікаря. Таблетки, ін’єкції, компреси — все на 860 гривень. Лікар виписав саме ті ліки, які мали допомогти. Тільки вони виявилися малоефективними, – розповідає В’ячеслав.

Тоді наш співрозмовник вирішив знайти в інтернеті якийсь народний рецепт для зменшення болю та натрапив на акцію з пільговою ціною. 

Відео дня

– Пропозиція була заманлива – 45 гривень. Навіть якщо й не підійде, то так вже й буде, – каже чоловік. – Прочитав, що ціль програми — це допомога малозахищеним верствам населення, щоб вони позбулися проблем з суглобами, які не тільки заважають жити, а й несуть загрозу інвалідності. Та й медична фірма своїм проектом гордиться. Пишуть «нам вдалося запустити такий проект по всій країні. Ні в якій країні світу подібного поки немає».

В’ячеслав залишив свої координати і чекав упаковку ліків за 45 гривень на Новій пошті, що на вулиці Винниченка. 

Тільки не так сталося як гадалося. Йому зателефонували і хвилин 20, особа, яка назвалася менеджером, розповідала про небезпеку хвороби. За тих 20 хвилин без рентгену поставила діагноз і повідомила, що все лікування мало коштувати майже 5 тисяч, а за пільговою ціною дружина В’ячеслава має заплатити 4800. Почувши таке, В’ячеслав зняв своє замовлення за так званою пільговою ціною. Йому ще два дні телефонували інші менеджери, а потім відстали.

Пані Варвара розповідає, що дешевих ліків не замовляла, але її зацікавив в інтернеті один народний рецепт для суглобів. Коли жінка хотіла прочитати докладніше, то замість банки з травами на фото був лікар з Росії. Розшукала його біографію. Він дійсно лікує суглоби, але не пігулками, а за допомогою фізичних вправ. Лікаря звати Сергій Бубновський. Ми знайшли в соцмережі той рецепт і все, що після рецепту.  Якого б  дня не поцікавився рецептом – він обов’язково попадає на «останній день акції», а місяць «травень – найбільш підходящий для курсу лікування».

Програма на ліки з пільговою ціною буде тривати доти, поки люди будуть вірити в казки. Як би ми не ставились до лікарів і фармацевтів — альтернативи на сьогоднішній день немає. Дружині В’ячеслава все-таки підібрали правильне лікування. Коліно вже згинається, нога ще болить, але на «пільгові» ліки козятинчани вже не звертають уваги.

Обставини, які мають насторожити під час онлайн шопінгу (За інформацією Національному банку України):

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up