В конкурсі стартапів перемогли двоє наших підприємців-початківців. Одна з Махнівки, ще одна — з Козятина

В конкурсі стартапів перемогли двоє наших підприємців-початківців. Одна з Махнівки, ще одна — з Козятина
  • Нещодавно у місті Вінниці назвали та нагородили переможців обласного конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців. Ними стали 33 учасники конкурсу. Серед них — двоє козятинчан
  • Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА

Додамо, що в травні цього року на Вінниччині оголосили обласний конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців, в якій мали можливість взяти участь юридичні та фізичні особи, які здійснюють свою підприємницьку діяльність на території Вінниччини не більше двох років та молодь віком з 18 років, які хочуть розпочати свою бізнес-справу.

Серед переможців можливість реалізувати свою бізнес-ідею отримала жителька Махнівки  Штельмах Людмила Анатоліївна. Свої виграні кошти вона витратить на організацію робочого місця для роздрібної торгівлі квітами, букетами, кімнатними рослинами. Ще одна переможниця виготовлятиме смаколики. ФОП Юрчук Наталія Сергіївна з Козятина подавала конкурсну  заявку на виробництво та реалізацію пастили та фріпсів.

Відео дня

На реалізацію своїх бізнес-планів розмір фінансової підтримки з обласного бюджету переможцям становить від 50 до 100 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    Козятинчан ОДНА ..і одна Махнівчанка ..  А  загалом в Махнівці вже  двас стартапи ... Може місто перестане боятись стартапів і накінець почне розвиватись.
  • Наталья Власенко

    Вітаю Людмилу з перемогою в конкурсі!

keyboard_arrow_up