В Козятині 5 хворих на коронавірус. Один — вже готується до виписки

В Козятині 5 хворих на коронавірус. Один — вже готується до виписки
  • Захворюваність на COVID в нашому місті та районі, на жаль, зростає з кожним днем.
  • Станом на ранок 13 квітня кількість хворих зросла до 5 осіб. Про це повідомляють у козятинському лабораторному центрі. Але є і приємна новина — 60-річний козятинчанин, який захворів 1 квітня, готується вже до виписки.

За інформацією завідувача козятинського міжрайонного відділення лабораторних досліджень Леоніда Ящука в п’яти козятинчан зафіксували коронавірусна інфекцію. Така статистика станом на ранок понеділка, 13 квітня. 

— П’ята хвора — це жінка, яка лежала у вінницькому онкодиспансері, вона була в Медведівці звідки поїхала, не дотримуючись режиму самоізоляції, — розповів газеті Леонід Ящук. — Про п’ятий випадок мы дізналися сьогодні і ще там не були. Маємо обстежувати контакти і вияснити, де вона прописана і в кого була у Медведівці. Хочу сказати, що вже ролі не грає скільки випадків — 4, 5, 8 чи 10. Після цих випадків, протягом 14 днів будуть нові, і нові. Просто люди мають бути обережними, самоізолюватися, не ходити по гостях, у вузькому колі, виходити тільки в разі необхідності в рукавицях. Обов’язково окуляри. Боюсь, що маска не допомагає. Якщо контакт ближче двох метрів, то зараження може відбутися і через очі. Тож має бути захист очей.

За словами головного лікаря ЦРЛ Олександра Кравчука, перший пацієнт (60-річний козятинчанин) готується до виписки.

Відео дня

Читайте:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Невідома

    Я є тією п'ятою жінкою яка за словами головного лікаря Ящука втекла та недотримуюсь самоізоляції не розумію звідки така інформація, коли сьогодні  я знаходжусь на лікарняному. Я по гостях не їздила, я лише приїздила продовжувати свій лист непрацездатності.  Режиму самоізоляції теж не порушую. Знаходжуся під контролем сімейного лікаря та великої кількості жителів будинку де я проживаю. Де з розуміння віднеслися до доного захворювання. На моєму місці може бути буть-хто, і не потрібно погрожувати і не володіючи ситуацією розповідати брехню. І не дай Бог, щоб ви пережили те все той шквал негативу.
    Мої колеги по роботі прочитавши дану статтю були шоковані, я контактувала з ними і отримала від них лише підтриику хоча це люди з якими я пропрацюва дуже короткий час.
    Дорогі мої земляки
  • Виктор Ставничий

    хч би одного хворого показали і одного виздоровівшого!
  • Олеся Рясна

    Сподіваюсь що ніхто з тих з ким контактувала жінка не захворіє. Боже бережи
  • Марина Стеценко-Ясинская

    А чому нічого не пишуть за 4-й випадок.Якось дивно,все написано про 3-ох,а потім різко 5,а 4-гема?

    Валентин reply Марина Стеценко-Ясинская

    От вам нема чим зайнятись? Вам муляє знати КОНКРЕТНО ХТО І ДЕ ЖИВЕ? Ви вже ледь втратили здоровий глузд від карантину? Займіться чимось корисним!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up