В Козятині покажуть фільм

В Козятині покажуть фільм

До День Збройних сил України, Дня волонтера — "Позивний Бандерас"

6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил України, 5 грудня — Всесвітній День волонтера, свята, які сьогодні неподільні, а 7 – професійне свято працівників органів місцевого самоврядування.

За інформацією офіційного сайт міськради, з приводу цих свят, в Козятині відбудеться низка заходів. Один із основних  - це святковий концерт, який відбудеться 6 грудня у приміщенні Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту за участюу часників АТО, родин загиблих бійців, військовослужбовців, представників влади тощо.

Складовою частиною  заходу стане показ українського фільму Позивниий «Бандерас» про події на сході нашої країни.

Відео дня

Початок о 14.00 годині.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up