В Козятинському центрі дитячо-юнацької творчості пройшов шаховий турнір

В Козятинському центрі дитячо-юнацької творчості пройшов шаховий турнір

Минулими вихідними в Козятинському центрі дитячо-юнацької творчості відбувся відкритий шаховий турнір в рамках святкування Дня фізичної культури та спорту

В змаганнях взяли участь 15 шахістів різного віку. Це 8 дорослих майстрів з шахів Глуховецької Махнівської і Козятинської громад, та 7 спортсменів шахової школи центру дитячої і юнацької творчості нашого міста.

Проходили змагання за ініціативи відділу з питань розвитку фізичної культури та спорту управління освіти Козятинської міської ради, міської федерації шахів і за підтримки Козятинського центру дитячої та юнацької творчості.

Головним суддею турніру турніру було призначено тренера шахової школи Олександра Іонова, а проходили змагання за правилами Міжнародної організації шахістів FIDE/

Відео дня

В категорії «дорослі» 1-ше місце і золоту нагороду виборов Дмитро Шкрябій, Срібним призером став Анатолій Добржанський 3 місце на цих змаганнях посів Ігор Хуторний. В категорії «юнаки і дівчата» чемпіоном турніру став Дмитро Томчак, за ним фінішував срібний медаліст Артем Безкостий Нижче своїх можливостей виступив на цьому турнірі  володар 3-го дорослого розряду Михайло Співаченко. У нього лише бронзова нагорода.

Переможці і призери турніру, а також вихованці тренера шахової школи Олександра Іонова крім медалей за зайняте місце отримали грамоти та солодощі.

Передбачили організатори турніру пам’ятні призи для найстаршого і наймолодшого учасників турніру. Найстаршим виявився Іван Лазарчук, а наймолодшим на змаганнях був Владислав Наровецький. Між Владиславом та Іваном Максимовичем різниця у міці мало не 70 років та обох їх об’єднує любов до шахів.

По завершенні змагань шахісти відмітили, що турнір пройшов на високому організаторському рівні.— Велика подяка організаторам змагання за матеріальну і технічну підтримку. Вдячний і шахістам — за активну участь у змаганні! —  сказав на завершення змагання головний суддя турніру і голова Козятинської федерації шахів Олександр Іонов.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up