В Козятинському ЦНАПі видали 1000-й закордонний паспорт. Щасливчику подарували годинник

В Козятинському ЦНАПі видали 1000-й закордонний паспорт. Щасливчику подарували годинник
  • Сьогодні, 8 липня, працівники міського Центру надання адміністративних послуг зустріли своїх клієнтів аплодисментами.
  • 1000-им власником біометричного закордонного паспорта від ЦНАПу став Володимир Євгенович Герасимчук

– Ми цінуємо кожного нашого клієнта, незалежно від того, яку він отримує послугу. Наш колектив – молодий і амбітний, отже це число для працівників Управління значиме: пропрацьовано тисячу клієнтів, кожному надано професійну консультацію, кожен отримав якісну послугу. Відзначити тисячного власника закордонного паспорта – це ініціатива ЦНАПу. Крім того, для подружжя підготовлено подарунки – квіти та годинник., —   розповідає начальник Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк. (сайт міської ради)

Відео дня

Варто відзначити, що козятинчани отримали змогу виготовляти закордонні паспорти та внутрішні у формі ID-картки у міському ЦНАПі восени минулого року. Всього за півроку кількість виданих біометричних паспортів для виїзду за кордон перетнула відмітку в одну тисячу.

Довідково. За принципом "єдиного вікна" у Центрі громадянам і суб'єктам господарювання надається 332 види адміністративних послуг.
За місяць роботи Центр зазвичай надає близько 3 000 послуг і 5-6 тисяч консультацій. За 2018 рік через ЦНАП до місцевого бюджету надійшло 341 765,34 тис.грн. З січня по червень цього року – 589 532,65 тис. грн.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up