В Козятинську ЦРЛ везуть хворих на COVID з області. У лікарні помер 38-річний вінничанин

В Козятинську ЦРЛ везуть хворих на COVID з області.  У лікарні помер 38-річний вінничанин
  • Загалом, від понеділка по Козятинській ТГ підтверджено 63 нових випадки, серед яких четверо дітей до 17 років та шестеро медичних працівників.

Як йдеться на сайті козятинської міської ТГ, збільшується кількість хворих у освіті: підтверджено 11 випадків захворювання у вчителів навчальних закладів Козятинської громади та у 4 школярів.

За повідомленням адміністрації Козятинської міської лікарні, на амбулаторному лікуванні продовжують знаходитися 92 хворих на коронавірус, переважно легкої та середньої важкості перебігу.

Наразі у стаціонарі Козятинської центральної районної лікарні знаходиться 35 дорослих хворих на COVID та 32 пацієнта із підозрою. Збільшилася кількість хворих із пневмоніями, що поступають до ЦРЛ, – сьогодні таких 77 (ще вчора запалення легень було у 48 пацієнтів медичного закладу). На кисневій терапії перебуває 40 хворих (29 - COVID, 7 - підозра на COVID, 4 - пневмонія).

Відео дня

До Козятинської ЦРЛ продовжують поступати хворі з Вінниці та Вінницького району. Сьогодні лікарня звітує про 31 вінничанина на ковідних ліжках. На жаль, вчора, 3 березня, помер 38-річний мешканець Вінниці з COVID, госпіталізований до Козятинської лікарні 28 лютого, знаходився на ШВЛ. І це один із трьох летальних випадків, що констатовані за минулу добу на Вінниччині.

Нагадаємо, сьогодні Вінницька область побила антирекорд по кількості нових випадків захворювання на COVID-19: за минулу добу коронавірус вперше виявлено у 827 осіб..

«Важких хворих побільшало»: репортаж з інфекційного відділення козятинської ЦРЛ
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up