В Козятинську ЦРЛ везуть хворих на COVID з області. У лікарні помер 38-річний вінничанин

В Козятинську ЦРЛ везуть хворих на COVID з області.  У лікарні помер 38-річний вінничанин
  • Загалом, від понеділка по Козятинській ТГ підтверджено 63 нових випадки, серед яких четверо дітей до 17 років та шестеро медичних працівників.

Як йдеться на сайті козятинської міської ТГ, збільшується кількість хворих у освіті: підтверджено 11 випадків захворювання у вчителів навчальних закладів Козятинської громади та у 4 школярів.

За повідомленням адміністрації Козятинської міської лікарні, на амбулаторному лікуванні продовжують знаходитися 92 хворих на коронавірус, переважно легкої та середньої важкості перебігу.

Наразі у стаціонарі Козятинської центральної районної лікарні знаходиться 35 дорослих хворих на COVID та 32 пацієнта із підозрою. Збільшилася кількість хворих із пневмоніями, що поступають до ЦРЛ, – сьогодні таких 77 (ще вчора запалення легень було у 48 пацієнтів медичного закладу). На кисневій терапії перебуває 40 хворих (29 - COVID, 7 - підозра на COVID, 4 - пневмонія).

Відео дня

До Козятинської ЦРЛ продовжують поступати хворі з Вінниці та Вінницького району. Сьогодні лікарня звітує про 31 вінничанина на ковідних ліжках. На жаль, вчора, 3 березня, помер 38-річний мешканець Вінниці з COVID, госпіталізований до Козятинської лікарні 28 лютого, знаходився на ШВЛ. І це один із трьох летальних випадків, що констатовані за минулу добу на Вінниччині.

Нагадаємо, сьогодні Вінницька область побила антирекорд по кількості нових випадків захворювання на COVID-19: за минулу добу коронавірус вперше виявлено у 827 осіб..

«Важких хворих побільшало»: репортаж з інфекційного відділення козятинської ЦРЛ
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up