В області обмежили рух для вантажівок. Які дороги закрили та де облаштували майданчики для відстою

В області обмежили рух для вантажівок. Які дороги закрили та де облаштували майданчики для відстою
  • У зв'язку зі складними погодними умовами автомобілістів просять не вириватися у дорогу. Відсидіти таку погоду вдома.
  • Тим часом для вантажівок рух все ж обмежили. Рядять водіям залишатися на майданчиках відстою.
     

Про обмеження руху для вантажівок розповіла у фейсбук Патрульна поліція Вінницької області.

— За інформацією Державного агентства автомобільних доріг України сьогодні з 13-ї години забороняється в'їзд до міста Києва та деяких автомобільних доріг великогабаритному транспорту, — йдеться у повідомленні. — Звертаємось до тих водіїв вантажівок, які планували їхати до столиці через Вінницьку область.

Рух буде обмежено автомобільними дорогами Київ —  Одеса (в межах Київської та Черкаської областей) і Київ —  Чоп (в межах Київської, Житомирської та Рівненської областей). 

Відео дня

Де перечекати негоду вантажівкам?

Водіям рекомендують зупинитись на спеціальних стоянках та в місцях відстою.  Майданчики для відстою розташовані вздовж державних автошляхів. Вони відзначені на Google мапі. На карті розміщенні усі стоянки по Україні. Переглянути їх можна за посиланням.

Дотримуйтеся правил дорожного руху

Також про погіршення погоди у Фейсбук голова написав голова облдержадміністрації Сергій Борзов. Він звернувся до водіїв.

— Шановні водії, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, — зазначає у повідомленні очільник ОДА. — Будь ласка, зважайте на дорожню ситуацію та погодні умови. По можливості утримайтесь від далеких подорожей. Просять дотримуватися ПДР і в поліції — На дорогах ожеледиця — І рівень небезпечності, жовтий. Зважайте на погодні умови, дотримуйтеся ПДР та уникайте різких маневрів на дорозі. Якщо потребуєте допомоги — телефонуйте на спецлінію 102, — кажуть у поліції.

Хурделить: на козятинських дорогах автівки зносить на обочину. Чи чистять автошляхи? (Опитування)
Хуртовина: про погоду у Козятині сьогодні, 8 лютого
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up