В області оголосили штормове попередження: прогнозують сніг та сильний вітер

В області оголосили штормове попередження: прогнозують сніг та сильний вітер

Уже другий місяць весни, а на вулиці і досі не має тепла . Ще не оговталися від минулого прогнозу, як уже знову передають про нову порцію прохолоди.
 

За інформацією синоптика Наталки Діденко, квітень продовжує жартувати. Він зібрав у компанію циклони, атмосферні фронти, похолодання й снігопади.  Більшість країн Європи і частина України відчує на собі похолодання. Там же випаде мокрий сніг.

— 6-го квітня холодне повітря охопить західну частину України, вдень очікується +3+8 градусів, місцями 0+3 градуси. В Карпатах до 3-8 градусів морозу. Похолодання призупиниться перед Київщиною та Вінниччиною — тому саме звідси поки що ще побуде тепліша погода, завтра на Сході, Півдні, більшості центральних областей протягом дня очікується +9+13 градусів, — пише синоптик у фейсбук. — Вітер накочуватиметься некомфортними поривами, на Заході та Півночі з північного заходу, на решті території України ще залишиться південних напрямків.

Також Діденко зазначає, що завтра,6 квітня мокрий сніг варто чекати у Карпатах. Тим часом дощі пройдуть в Криму, Житомирській, Вінницькій, Київській та Чернігівській областях. На решті території України — без опадів.

Відео дня

— На Благовіщення холодна повітряна маса просунеться далі, водночас з південного заходу в Україну стрибане циклон. Тому через цю сумнівну дружбу арктичного холоду та середземноморської вологи дощі переходитимуть у мокрий сніг, переважно на Заході та Півночі України. Лівобережжя належатиме теплішій погоді, тому там очікуються переважно дощі, — підсумовує Діденко. — Погода в Україні загалом передбачається 7-8 квітня складною, тому вже, за можливості, підготуйте і себе, і свої квіти, і свої автомобілі. У кінці тижня, ближче до вихідних, температура почне підвищуватися, сонечка побільшає.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up