В очікуванні біди від люків без кришок

В очікуванні біди від люків без кришок

Те що по Козятину багато відкритих люків — вже не є новиною. Чекаємо, поки якийсь колодязь стане місцем трагедії знову?!

Одна справа — люк водяної магістралі, де крім труби чи вентиля більш нічого немає. Зовсім інша, коли немає кришки люка каналізації чи електромереж.

Один з таких не закритих красується в районі залізничного училища по вулиці Катукова, два погано закритих (вібрує кришка) біля магазину “Абсолют”. Перший створив таку собі криничку , яка небезпечна для людей тим, що люк заростає травою. Потрапити на місце, де немає опори землі, можуть в своїх ігрищах діти, не тільки дорослі.

Відео дня

На сьогодні відомо, що останнім часом створені додаткові робочі місця у міській раді в управлінні житлово-комунального господарства. Може, цим працівникам слід підняти свої дупи і провести ревізію містом на предмет стану каналізаційних люків? Скласти відповідні приписи утримувачам люків: чи то енергетикам, водяникам чи “відродженцям”? Хоча б попрацюють, так і зарплатню не соромно буде отримувати.

Це робота і депутатам, які мали б перейматися умовами проживання виборців на округах, де балотувалися.

Один з подібних небезпечних люків розташований в районі ПРБ по дорозі слідування народного обранця Малишевського. Те що він проходить повз дерево в люці кожен день — достаменно відомо, бо співмешкає поряд з жителькою будинку поруч. А ще депутат більшості кожен день проходить біля котельні, яку йому дали в аренду за одну гривню і в якій вже скоро вовки будуть вити.

До речі, мешканці території біля “Абсолюту” по вулиці Першого Травня навіть не знають, хто у них депутат.

Ось так: вибрали представників громади, які не дбають за людей, а тільки існують для підняття руки в сесійній залі, за що вже і гроші пристосувалися отримувати?

Шановні городяни, неможливо сидіти і споглядати за безладом в місті. Включіть свою активність, не погоджуйтесь із безгосподарністю міської ради. Давайте разом заставляти працювати чиновників в плані благоустрою.  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вова Полічков

    Хіба Пузир буде стерегти люки ? Крадуть люки не працівники міськради.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up