«В першу чергу евакуювали людей»: біля Козятина загорівся дизель Вінниця-Коростень. Фоторепортаж

«В першу чергу евакуювали людей»: біля Козятина загорівся дизель Вінниця-Коростень. Фоторепортаж
  • Сьогодні, 7 серпня близько 12.00 по перегону Козятин-Козятин-2, 4 км загорівся міжрегіональний дизель-поїзд Вінниця-Коростень
  • За інформацією рятувальників, пожежа сталася у машинному відсіку дизеля. Язики вогню змінив чорний густий дим.
  • Кабіна машиністів вигоріла вщент. 

На місце пожежі приїхали козятинські рятувальники. Згодом їм у допомогу прибув і козятинський пожежний поїзд.

— В першу чергу евакуювали людей і відправили їх у безпечне місце, — розповів газеті начальник Козятинського районного сектору ГУ ДСНС у Вінницькій області. Дмитро Світлишин. —Ніхто не постраждав.  Чотири вагони з пасажирами відразу від’єднали. Загорілося у машинному відділені дизеля. Попередньо — через технічні несправності.

Відео дня

Загалом у боротьбі з пожежею дизеля задіяли два відділення козятинської пожежної частини та черговий караул козятинського пожежного поїзда. Гасили і водою, і піною. 

Довідка (Вікіпедія)

Дизель-поїзди використовуються для пасажирських перевезень на неелектрифікованих або частково електрифікованих лініях, а також як службовий рухомий склад.Дизельні поїзди складаються із моторних, причіпних і головних вагонів. Моторні вагони обладнані дизельними двигунами, обертовий момент яких через механічну, гідравічну  або електричну передачу передається на колісні пари моторного вагону. Головні вагони обладнанні кабінами управління. Вони, зазвичай, також моторні.Роки будування — 1963-2011
В Україні експлуатується на Львівській (частково), Південній та Південно-Західній залізницях. Основні депо, що експлуатують цей тип дизель-поїздів - ТЧ-5 Тернопіль, РПЧ-10 Чернігів (фактично дизелі знаходяться в Коростені) та РПЧ-2 Полтава.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Чернодуб

    Не з Вінниці до Корестення а навпаки із Коростень до Вінниці!

    Олег Чернодуб reply Олег Чернодуб

    Вячеслав Парчевский ха ха!?

    Вячеслав Парчевский reply Олег Чернодуб

    Олег Чернодуб
  • Галина Приймачук

    Бережи вас Боже.
  • Наталия Тихончук

    🙏🙏🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up