У селах Козятинщини не буде газу. Де та коли його відключать?

У селах Козятинщини не буде газу. Де та коли його відключать?

Козятинська дільниця Хмільницького відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє, що  у зв'язку з виконанням  робіт по поточному ремонту газорозподільних пунктів у трьох селах Козятинської громади тимчасово припинять газопостачання. 

Так, у селі Пиковець газу не буде з 8.00 год 21 липня до 16.00 год 22 липня. У Пустосі газ перекриють з 8.00 год 22 липня до 16.00 год 23 липня. Що стосується Рубанки, то тут газу не буде з 8.00 год 26 липня до 16.00 год 27 липня. Також повідомляють, що проводитимуться роботи по усуненню витоків, зняття побутових лічильників газу на повірку та фіксація показників лічильників - з 19 липня по 28.

- Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам. Просимо вибачення  у споживачів за тимчасові незручності. Прохання до мешканців будинків перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами, після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань - йдеться в повідомленні.

Де у Козятині і селах не буде світла? Графік на 19-25 липня
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up