В п’ятій школі першокласники влаштували осінній ярмарок смаколиків

В п’ятій школі першокласники влаштували осінній ярмарок смаколиків

«Золота осінь» — це не тільки жовто-оранжевий колір листя дерев чи тепло “Бабиного літа” “Золота осінь” —це ще й пора збору врожаю. Люди  радіють, що польові роботи завершилися, врожай зібрано, усе добро садів, городів, полів звезено в комори, льохи та клуні. 

Копіюючи батьків та дослухаючись до вчителів діти також хочуть бути учасниками збору врожаю. А ті хто за віком ще не можуть похвалитися власною вирощеною продукцією пам’ятаючи та шануючи традиції предків проводять ярмарок смаколиків чи печива. Такий ярмарок провели учні школи № 5 1-А та 1-Б класів. Як це було наша розповідь

Від самого ранку наймолодші школярі, зі своїми батьками несли з собою крім портфелів, різноманітну смакоту. Всю випічку першокласники готували вдома. Вони з допомогою батьків розфасували продукцію та акуратно упакували її. Така процедура була унікальною тим, що розфасована продукція користувалася попитом у покупців як тільки її поставили на столи. Торгувати першокласникам допомагали батьки. Вони не тільки закликали покупців до своїх ласощів, але й купували їх на інших торговельних точках. Дорослі та малі залюбки продавали і купували. Кожен хотів продати своє та купити щось смачненьке в іншого. Адже печиво та смаколики були один- одного краще, як за формою так і оригінальністю випічки.

На один день вестибюль школи перетворився майже на справжній «Сорочинський ярмарок». Випічка яку принесли першокласники відрізнявся своєю неповторністю, але. усім хотілося привернути увагу саме до своєї продукції.

Відео дня

Проведена ярмарка стало святом яке принесло всім хороший настрій, об`єднало батьків, учнів, вчителів. Діти залишилися задоволені і в гарному настрої пішли на урок..  Батьки допродуючи печиво між собою обмінювалися думками, що ще придумати, щоб свято в школі продовжити Адже такий захід згуртовує учнів, учителів, батьків та громадськість школи.

Батьки дякували вчителям за допомогу і активну позицію в проведенні заходу, Вчителі відзначили батьків за їх ініціативу проведення такого чудового свята. 

Шкільна ярмарка завершилась, але самий захід надовго запам’ятається всім учасникам шкільної ярмарки. Вона ознайомила дітей з традицією ярмаркування українського народу, а також об`єднала в одне ціле всю шкільну родину.

Нагадаємо:

Овочева дискотека в п’ятій школі
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up