В райраді проводили слідчі дії

В райраді проводили слідчі дії

На 17 годину в приміщення сторонніх не допускали

(у відео помилково названа дата 14 жовтня замість 14 листопада)

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Багато шоу у райраді: правових наслідків - ніяких. Силові структури імітують роботу

 

Сьогодні, 14 листопада, в приміщенні службового кабінету голови Козятинської райради Віктора Слободянюка відбувалися слідчі дії за постановою Вінницького суду. Слідчий суддя з прізвищем КОВБАСА виніс постанову про проведення обшуку в кабінеті голови райради, з метою вилучення 95 тисяч гривень, документації на їх оприходування і використання, чорнові записи, банківські рахунки та акти виконаних робіт. Фактично після закінчення слідчих дій нічого не вилучили, окрім приватного записника. Зі слів голови райради, предметом для розгляду його дій послужило те, що він проспонукав внести частки своїх коштів підприємством СОКА за ремонт дороги від “Журавля” до міста, яка дійсно відремонтована і знаходиться в належному стані. Встановлений знак, що по дорозі можуть їздити великотонажні автомобілі з навантаженням 5,5 т на вісь. Передбачаємо, що фактично там їздять на вісь по 10 тонн. Оскільки фактично діяльність підприємства могла призупинитися, а обслуговують його приватні особи власним транспортом, вони погодилися внести власним коштом по 10 тисяч гривень, з метою, щоб їм дозволили експлуатувати вказану дорогу, не звертаючи на обмеженні в 5,5 тонни. Кошти долучили для підтримання дороги в належному стані. Це “сир бор” був за ці гроші. Кошти передавалися згідно з бухгалтерськими правилами за договорами з перерахуванням  через банк на рахунки. Готівки ніхто не брав.

Як свідчить практика, дані примітивні слідчі дії дійсно були, як шоу без наслідків для підприємства СОКА, водіїв, що підвозять каолін, і для голови райради.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Віра

    Так йому і треба!!!!

    Віола reply Віра

    не вірний висновок
  • Валентина Владимировна

    Він ще головою об стіну не бився, як билась "лікарка" з таким же прізвищем ? А ще спитацйе у нього- куди він потім втече? Можливо до "лікарки" в Азербайджан?

    Влад Лісовий reply Валентина Владимировна

    Ні не бився

    А.У.Е. reply Валентина Владимировна

    Валентина Спермоглотовна, як ваш анальний герпес?

    А.У.Е. reply Валентина Владимировна

    Соси хуй і не псіхуй

    Віола reply Валентина Владимировна

    не суди і сама будеш не судима
  • Дмитро Поліщук

  • Дмитро Поліщук

    Невже знову.....

    Віола reply Дмитро Поліщук

    не треба поспішати з висновками
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:21 Виїжджали на пожежі після прильотів: у Козятині нагороджували «залізних» вогнеборців photo_camera 12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up