В селах краще розуміють, для чого ввели карантин

В селах краще розуміють, для чого ввели карантин
  • В місті Козятині тільки за четвертим зараженим на коронавірсну інфекцію наші земляки стали більш відповідальними щодо правил карантину.
  • На вулиці значно поменшало  людей.
     

Серед тих, хто потрапив в поле нашого зору, рідко хто був без засобів індивідуального захисту. Найбільше скупчення людей (шість осіб) було помічено на автобусній зупинці «Пошта». Четверо в захисних масках і двоє – без масок. 

Не стало черг біля банкоматів. Одна-дві особи стоять не ближче один від одного як за 2 метри.

Біля аптеки, що на вулиці 8-ма Гвардійська, троє людей в черзі чекають на дворі. 

Відео дня

– Черга велика? – запитуємо.

– Ні, – кажуть покупці ліків. – В середині один чоловік. Він вийде, тоді зайде наступний.

Біля пам’ятника загиблим воїнам в Другій світовій війні всілися на лавку чоловіки, яким   і коронавірус, «і море по коліна». Вітаються за руку. І навіщо їм маски, коли у них є оковитої на чотирьох?

Ще на ПРБ кинулось в очі, що ринок не працює, а сміттєві баки з верхом натоптані. Така ж ситуація з сміттєвими баками на всій 8-ій Гвардійськи і вулиці Олега Кошового.

На вулиці Білоцерківській з мосту через залізницю зняли щити безпеки пішохідної доріжки, саму доріжку автодорівці заблокували.  

В Сокільці всі на карантині. На вулиці ні душі. 

Молодці велосипедисти з Махаринець. Коли ми виїжджали з села, двоє махариненчан об’їхали нас, як в народі кажуть, «десятою дорогою». Правильно зробили, бо в народі ще кажуть, що береженого й Бог береже.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Похуй на карантин

    А не подумали, что зарплату все получили ,вот и нету очередей возле банкомата 😂👍🤦‍♀️
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up