В школі інтернат-гімназії святкували День Європи

В школі інтернат-гімназії святкували День Європи

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначають день Європи. Беруть в цьому в заході участь переважно діти та молодь. Адже саме їм вирішувати, чи готові українці жити за Європейськими цінностями. Ми побували на такій акції в школі- інтернат- гімназії.

Вихованці закладу в своїх композиціях підготували історичні пам’ятки, побут та культуру Європейських столиць. Ейфелева вежа в Парижі є такою високою, як культура в Франції. Столиця Ірландії була представлена, як місто дивовижною природою і самим дружелюбним народом світу. Іспанія — це вся країна представляє собою один величезний музей під відкритим небом, оточений курортними зонами. Побут самої багатомовної і велосипедної Швейцарії, за оцінками експертів, переросла Євросоюз. Столицю найстарішого прапора і снігової людини Відень представили король і королева Австрії, роль яких виконали учні школи-інтернату. Широко була представлена в учбовому закладі країна Еллади. Афінці виконали танець культури Греції.

Відео дня

Також на Дні Європи можна було розгледіти природу Італії, краєвиди Хорватії, культуру Польщі та пам’ятки архітектури Британії.

 

Дивіться також:

Свято до дня матері провели у бібліотеці

Козятинці одягнули вишиванки (оновлено)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up