В училищі змагалися гімнастки. Хто здобув найвищі бали?

В училищі змагалися гімнастки. Хто здобув найвищі бали?

В суботу, 29 травня цього року в спортивному залі залізничного училища нашого міста пройшла відкрита першість Козятинської ТГ з художньої гімнастики. Турнір гімнасток був присвячений «Дню захисту дітей».

В змаганнях взяло участь 11 команд. Це спортсменки Вінниці, Хмельницького, Бердичіва та Козятинської ТГ. Всього на килиму змагалися  121 гімнастка. Вони змагалися у вікових групах та категоріях майстерності. Спортсменки змагалися у вільних вправах та та з предметом на вибір серед яких були – м’яч, балава, стрічка, обруч, скакалка. Дебютували на цих змаганнях дівчатка 2017 року народження.

Відео дня

Приємно, що серед наймолодших грацій перемогу здобула вихованка тренера Лариси Чернишенко козятинчанка Ганна Медвєдєва. Також отримали високі бали: Софія Чабан 2015 р. н. (Вінниця «Нокаут»); козятинчанка Ніколь Щаблевська – 2014 р.н. ( КДЮСШ); Аріна Піскун – 2013 р. (КДЮСШ); Віолета Юрченко – 2009 р. ( КДЮСШ); Ангеліна Скоблюк – 2008 р. (Вінниця ДЮСШ -  Найкраще впорались під музичний супровід спортсменки які виступають за програмою КМС кандидат майстра спорту. — це Каріна Тупчій Дар’я Співаченко та Вероніка Соколова. Після їхніх виступів їм вручили посвідчення КМС (кандидатів у майстри спорту). 

Завершились змагання показовими виступами кандидатів у майстри спорту. Каріна, Даша та Вероніка під аплодисменти виконали вільні вправи, потім вправи з обручем Окрасою змагань став показовий виступ трьох дівчат з стрічкою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up