В вівторок стартує ЗНО. Зареєструвалось майже сім тисяч вінничан

В вівторок стартує ЗНО. Зареєструвалось майже сім тисяч вінничан
  • Наступного вівторка, 23 травня 2017 року, в Україні розпочнеться кампанія ЗНО.
  • Державна підсумкова атестація проходитиме у вигляді ЗНО.
  • Іншого варіанту закінчити середні загальноосвітні навчальні заклади немає.

 

«Цьогоріч для проходження ЗНО зареєструвалось 6973 людини  та працюватиме 42 пункти проведення тестування. Розпочнеться кампанія ЗНО 23 травня з тестів з української мови та літератури, у яких, традиційно, бере участь найбільша кількість абітурієнтів», - повідомляють в прес-службі вінницької ОДА.

Державна підсумкова атестація проходитиме у вигляді ЗНО. Іншого варіанту закінчити середні загальноосвітні навчальні заклади немає.

На нараді в приміщенні вінницької ОДА обговорювали питання належної організації проведення тестування, створення належних умов в пунктах проведення ЗНО, забезпечення чергування медичних працівників та наявності необхідних медичних засобів, обов’язкова присутність всіх причасних до організації і проведення в пунктах тестування.

Відео дня

Окрім того, приділили увагу питанню посиленої охорони пунктів проведення тестування і, необхідність особливої уваги до збереження конфіденційності матеріалів для проведення ЗНО, які доставлять до пунктів, їх зберігання, збір і передача відповідальним особам.
Ольга БОБРУСЬ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up