В збаражському ставі на Козятинщині спливла дохла риба

В збаражському ставі на Козятинщині спливла дохла риба
Мешканці села кажуть — винні орендарі, які “ганяли” рибу струмом

В Збаражі — рибна екокатастрофа. Люди забили на сполох. Майже половина сільського ставу вкрита дохлою рибою...

Про це на “гарячу лінію” газети “RIA-Козятин” повідомили небадужі односельчани.

За їх словами, причина такого жорстокого дійства в людській “жадібності”.

Відео дня

Виходець із Збаражу Валерій не стримує свого обурення. Хоч він вже не проживає у селі, але душа за таке неподобство болить.

— Дохла риба в ставі знаходиться вже четвертий день, — каже Валерій. — Мій товариш телефонував і розповідав, що такий сморід стояв. В хаті було важко всидіти. Зараз половину тієї риби вже поїли кури та чайки. Краще б її люди з’їли (!)

 

По селу ходять чутки, що нібито цей став сількі чиновники нещодавно взяли в оренду. І саме вони “ганяли” рибу струмом. Хотіли спіймати в сітку. Половину вони забрали собі, а інша риба вся подохла і спливла на поверхню.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (20)
  • Экстремально Дерзкий

    а це випущена оренда ! її спустили щоб наповнити білля кирпічного
  • Экстремально Дерзкий

    а ось і головний браконьєр с Збараж
  • Экстремально Дерзкий

    а таке Їм не потрібне !!! а чоловіка з возом хмизу та сухого гілля штрафанули !
  • Экстремально Дерзкий

    отакі дубки вирізають !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up