Вадим Липський — чемпіон України

Вадим Липський — чемпіон України

Цей титул він здобув в особистому заліку виступаючи в складі збірної Вінницької області

Галина Касянівська

На Рівненщині з 18 по 23 липня проходив чемпіонат України з пішохідного туризму серед юніорів. Проходили змагання в мальовничому куточку заходу України в селі Теремне Острозького району. Учасниками стали близько 300 спортсменів з 21 області України та міста Києва. За команду нашої області виступали двоє представників Козятинщини. Це Вадим Липський та Віктор Баюк.

Відео дня

 

Збірна Вінницької області зайняла І місце на дистанції “Смуга перешкод”. А вихованець турклубу ”Гепаніс” Вадим Липський (тренер і керівник клубу — Франц Чашковський) став чемпіоном України в особистому заліку на такій же дистанції.

В командному заліку за підсумками всього чемпіонату України збірна Вінницької області зайняла 2-ге місце. Вони поступилися тільки команді Хмельницької області,  яка стала чемпіоном 47 чемпіонату України з пішохідного туризму. Та й бути віце- чемпіонами серед всіх областей України — великий успіх команди з Вінниці.

До речі, Вадим Липський, виборовши чемпіонство України, став 7 чемпіоном України серед посланців нашого краю. До цього чемпіонами були: у 2011 році – Сергій Головатюк, Дарина Костенчук, Інна Дячук, Людмила Гайдучок. У 2013 році – Вадим Нестюк. У 2016-му – Вадим Ковбій. І у 2018 — Вадим Липський!

Вітаємо!

 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up