Вадим Трембовецький: «Обидві руки і голова підлітка вже скрились під водою»

Вадим Трембовецький: «Обидві руки і голова підлітка вже скрились під водою»
Вадим Трембовецький — залізничник, який врятував підлітка

У середу, 1 липня, залізничник Вадим Трембовецький врятував підлітка, який тонув у ставку на Талимонівці. Ми зустрілися з героєм і попросили розповісти, як усе відбувалося.

Нагадаємо, ми писали, що «Хлопець уже йшов на дно»: у Козятині  1 липня врятували підлітка, який хотів переплисти став

Вадим Трембовецький з семирічною донечкою Поліною
Вадим Трембовецький з семирічною донечкою Поліною

З Вадимом ми зустрілися в сьогодні, третього липня. Він саме відпочивав перед поїздкою по роботі з 7-річною Поліною.

— Я почув ледве чутні слова «Він тоне, допоможіть» і кинувся у воду, — каже Вадим. — Навпроти мене до берега плив юнак, я запитав його чи вони не бавляться, чи він точно тоне. «Так ми не бавимось» – сказав товариш потопаючого. Він навіть хотів йому допомогти добратися до берега, – каже Вадим, –  тільки не зміг, тому що потопаючий схватив його так, що вони чуть разом не потонули. Тоді я став пливти ще швидше. Але ледь не встиг, обидві руки і голова підлітка вже скрились під водою. Руку хлопця я знайшов, не пірнаючи. За неї я витяг його з води, а другою рукою він схватив мене мертвою хваткою.

Відео дня

Я кажу йому: «Ти трохи шию відпусти, ми так пливти не зможемо». Руку юнак трохи послабив і в цей час до нас підпливли Сергій з Мирославом. Сергій взяв його другу руку лиш тоді юнак повністю відпустив мою шию. Я тримав його за одну руку Сергій за другу, а Мирослав підпихав до берега юнака за ноги. Так ми й добрались до берега.

— Алла писала, що з води виднілася дологя хлопця

— Так була на воді долоня, але коли я до хлопця підпливав, то вона також пішла під воду. Мабуть, це епізод я закрив собою, а на березі такі подробиці ключової ролі не грали. Ми всі переймалися самопочуттям 15-річного хлопця, який добряче наковтався води. Насилу вговорили його, що потрібно викликати швидку допомогу. Тільки погодився коли я у нього зміряв пульс, а він у нього був маловідчутним.

Приїхавши на виклик, медики постраждалого привели до тями. Але у нього все одно боліла голова. Воно й не дивно, однією ногою підліток вже був на тому світі. А повернувся він на землю, дякуючи трьом козятинським залізничникам, які на роботі водять потяги, а на відпочинку рятують людей.

На сторінці в фейсбук  Алла, завдяки якій стала відома ця ситуація,  написала:

— Шановна молодь! Якщо ви йдете відпочивати — я прошу вас, благаю — не дуркуйте, не намагайтеся робити те чого не можете. Тому, що вода — помилок не пробачає і нікого не шкодує!!! Подумайте про своїх батьків, друзів, про майбутнє, яке може закінчитись в одну мить! Будьте обережні на воді!!! А ще хочу подякувати чудовим людям машиністу електровоза та вірному другу нашої сім’ї Вадиму Трембовецькому — який разом з помічниками залізничниками і помічниками на воді стали сьогодні рятівниками і спасителеми життя цього хлопця! Міцного вам хлопці здоров’я, щастя, миру й достатку, нехай ваш шлях по житті буде світлим! тому, що такі як ви не зможуть пройти повз чиюсь біду

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Татьяна Зубко

    Отакі вони наші залізничники-рішучі,відчайдушні.Молодці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up