Валютний ринок: що очікує долар, євро та рубль в найближчі дні

Валютний ринок: що очікує долар, євро та рубль в найближчі дні
  • Завтра, 9 червня заплановане засідання Виконавчої ради МВФ
  • На ньому очікується прийняття рішення про виділення Україні нового кредиту МВФ за програмою stand-by.
     

Зараз саме отримання грошей від МВФ є визначальним фактором, що формує настрої на валютному ринку, повідомляє сайт «Курс». Якщо гроші дійсно надійдуть в першій половині червня, це буде сприяти стабілізації ситуації. В іншому випадку, можливі різкі коливання курсу долара.

Наступного тижня діапазон для готівкового долара складе 26,50-26,90 гривень, якщо не відбудеться ніяких форс-мажорних подій. Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і коливання долара до гривні.

Діапазон коливань євро в світі знову зміщуємо вгору: 1,1140-1,1480 долара за євро. В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 29,60 до 30,30 гривень за один євро. Завдяки зростанню цін на нафту російський рубль, схоже, перемістився в новий діапазон 68,00-70,00 рублів за долар.

Відео дня

Існує ймовірність, що рубль може зміцнитися ще сильніше. В Україні готівковий рубль продаватимуть за ціною 3,75-3,90 гривень за 10 російських рублів.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Полина Михайлова

    В. Медведчук  правильно говорит -  о мирных переговорах  надо говорить с теми, кто там,  а не с переселенцами  в Киеве
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up