Василь Нетреба бореться з онкологією. Потрібна допомога

Василь Нетреба бореться з онкологією. Потрібна допомога
  • Побороти самотужки важку хворобу завжди доволі складно. Все, на жаль, впирається в гроші. Лікування дороговартісне, в звичайних пересічних людей, здебільшого, на нього не вистачає коштів. Тому часто-густо з такою проблемою містяни звертаються за допомогою до редакції «RIA-Козятин». Аби небайдужі дізнались про хворобу і  скинулись грішми, щоб допомоги подолати болячку, вижити  і жити далі.

Даний випадок особливий. Адже звернувся хворий за ініціативою друзів. Мовляв  я не хотів, а друзі змусили. 

— Вони самі хотіли принести лист-звернення до редакції про допомогу, — каже Василь Нетреба. — Але в них не вийшло. Тож приніс його я.

Як стало відомо в розмові з паном Василем, він сам родом з Черкащині, але у Козятині проживає з 1974 по 1980 роки, а потім з 2000  і по цей день. Працював у школах Козятинщини, а саме у Самгородоцькому та Пиковецькому закладах навчання завучем, а у козятинській школі №9 — педагогом-організатором з виховної роботи.

Відео дня

Хвороба здолала три роки тому. Василь Нетреба захворів на онкологію — карциноїд підшлункової залози з метастазами в печінку

— Ми звертаємось до друзів, колег-вчителів, з якими працював у школах Козятинщини, до бувших учнів, яких навчав, до всіх небайдужих людей допомогти вилікувати нашого друга, — пишуть у листі-зверненні друзі Василя Івановича. — Він добра, чуйна людина. Коли працював, то багато допомагав своїм працівникам, друзям вирішувати різні питання, а тепер ми просимо допомогти. На перші роки коштів на лікування вистачало коштів від продажу майна. Потім допомогли його родичі і ми, друзі з Вінниці (педагогічний університет, завод «Кристал», дитяча обласна лікарня). Зараз терміново необхідно продовжити курс лікування в центрі томотерапії в місті Кропивницькому. Одному вести боротьбу дуже важко. Вдячні всім, хто відгукнеться 

Як додає сам Василь Нетреба, наразі йому необхідно пройти курс опромінення і лікування в кропивницькому томоцентрі. Таких курсів треба два. Щомісяця, аби пригасити хворобу, йде від трьох до семи тисяч гривень.

— Дуже сподіваюсь на вашу допомогу та підтримку, — каже Василь Нетреба.

Реквізити та контакти:

Приватбанк карта на ім’я Василь Іванович Нетреба

41 49 49 91 33 93 81 32

телефон 063-843-30-65

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up