Важливе за вчора: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вчора: ТОП новин для козятинчан
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за вівторок, 17 березня, аби нагадати вам популярні матеріали на сайті kazatin.com.
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП минулої доби
     

Відкриття продовольчих ринків козятинчани сприйняли як кінець карантину

30 квітня, в Козятині відкрилися продовольчі ринки. Не зовсім відкрилися. На ринку «Хлібодар» відкрили обидва центральні входи. Маленькі ворота адміністрація ринку залишила на замку.  Це було пов’язано з тим, що багато торгівельних точок  в цей день ще були закриті і скупчення людей в середині ринку було невеликим.
На центральному ринку чи ще як його називають «Великий базар» чи «Колгоспний ринок» були зачинені ворота для транспорту  Покупців в середині ринку не було по причині, що з периферії харчів ніхто не привіз, тож і купувати було нічого.

Козятин переходить на трьох контейнерне сортування відходів

На території міста встановлено 136 металевих контейнерів для збору твердих побутових відходів та 41 сітчастий контейнер для ПЕТ-пляшок.  Про це інформує козяттинська міська рада Стало відомо,  що місяць тому комунальне підприємство «Чисте місто» закупило ще 12 сітчастих контейнерів для ПЕТ-пляшок та 8 контейнерів для сухої фракції. Наразі, комунальники контейнери вже встановили.


В Україні вже більше 10-ти тисяч хворих на коронавірус

Станом на 9.00 30 квітня, в Україні зафіксували 10406 випадків коронавірусної хвороби COVID-19 В нашій області станом на 30 квітня підтвердили коронавірус у 417 людей. На Козятинщині ситуація залишається так ж, як і минулої доби — з 10 хворих 5 одужало. Одна особа померла.  За даними ЦГЗ, станом на 9.00 30 квітня в Україні 10406 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 261 летальний, 1238 пацієнтів одужали. За добу зафіксували 540 нових випадків.
 

Відео дня

Газовики нараховують плату за транспортування газу навіть померлим

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернувся мешканець міста Козятина Олександр. Він повідомив, що на ім’я його покійної матері Олени Малай, яка пішла в світ інший 20 травня минулого року, прийшло повідомлення про оплату за транспортування газу. Пан Олександр не може зрозуміти, яким чином померла має заплатити за газ, який за фактом не транспортується, адже газовий лічильник застиг на показниках, які були на день смерті господарки. 
За роз’ясненням ми звернулися в управляючу компанію ПАТ Вінницягаз. Коментар з цього приводу дала фахівець зв’язків з громадськістю Лариса Логінова. Вона повідомила, що транспортування газу є навіть тоді, коли газовий лічильник перекритий.
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up