Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу, 4 квітня та неділю, 5 квітня аби нагадати вам популярні матеріали на сайті kazatin.com. 
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП  минулих вихідних
     

Робота в Козятині. Кого шукають роботодавці під час карантину

На сайтах з пошуку роботи переглянули вакансії, які є на сьогодні у Козятині. Їх значно менше, ніж було ще кілька тижнів тому, що й не дивно, адже багато підприємств та закладів нині не працюють. Та все ж таки є й ті, хто шукає працівників. То хто має шанси знайти роботу навіть у карантин?
Переходьте за посиланням та дізнавайтесь

 

Козятин в інстаграм: підбірка свіжих фото

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Козятина. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.
 

Відео дня

Рибалкам увірвався терпець. Розказали, хто викидає сміття у Водокачку

Рибалки, які в середині березня влаштували суботник біля Водокачки, знайшли серед куп сміття квитанції з адресами. Тож вирахувати порушників, що скидають непотріб у водойму, було не важко. Але тоді рибалки вирішили не оприлюднювати їхніх імен. Тепер змінили свою думку, кажуть: «Хочемо щоб антигерої нашого міста стали відомими» Зустрілися ми з рибалками клубу в п’ятницю, 3 квітня. Нашими співрозмовниками були Юрій та Валентин. Цього дня вони були в дозорі на Водокачці —. спостерігали за правилами рибальства під час нересту. Адже з 1-го квітня до 9-го травня на водоймах Вінниччини саме такий період.

У Вінницькій області зафіксували 75 випадків коронавірусу. Цифри по районах

Станом на 11.00 годин 5 квітня на території Вінницької області зареєстровано 159 підозр на COVID-19: 77 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, 75 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у семи дітей. Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: місто Вінниця - 51 випадок, Гайсинський район - 9 випадків, Вінницький район - 3 випадки,  Жмеринський, Крижопільський, Хмільницький райони – по 2 випадки, Місто Ладижин, Липовецький, Тростянецький, Тиврівський, Чернівецький, Ямпільський райони - по 1 випадку..
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up