Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу 21-е та неділю 22-е листопада, аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com

До вашої уваги пропонуємо ТОП вихідних    
 

Аварійно-небезпечні дерева: до Козятина приїжджав інженер лісопатолог

Днями, по запрошенню управління ЖКГ до міста приїжджав інженер лісопатолог з ДСЛП "Вінницялісозахист". Обстежили більше 20 дерев (виключно по заявам громадян) та визначили аварійно-небезпечні дерева.
 

ТЕСТ: 6 фактів про села Козятинської ОТГ

Перевіримо, чи знаєте ви цікавинки про села, які увійдуть до Козятинської громади. Ми підготували для вас тест.
 

Відео дня

Набувають чиннності штрафи за не носіння маски

З 21 листопада, набув чинності закон, який запроваджує штрафи за перебування в громадських будівлях і громадському транспорті без захисних масок Днями закон був опублікований у парламентській газеті «Голос України». Закон набуває чинності на наступний день після оприлюднення. Напередодні закон підписав президент Володимир Зеленський. Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила його шостого листопада. — Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот» тягнутиме за собою накладення штрафу від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 255 гривень), – йдеться в законі. 

 

У Махаринцях горів будинок. 66-річний господар у козятинській ЦРЛ

Увечері, 21 листопада, о 21:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул.Калиновій в селі Махаринці Козятинського району горить приватний житловий будинок. За інформацією прес-служби Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, до місця події виїхали рятувальники ДПРЧ-11 Козятина. На момент прибуття бійців ДСНС вогнем було охоплено одну із кімнат будинку. Силами вогнеборців о 21:42 пожежу локалізовано, а о 22:18 ліквідовано. 

Вогонь знищив внутрішнє оздоблення стін будинку на площі 60 кв.м. Внаслідок пожежі термічні опіки отримав 66-річний власник будинку, який наразі знаходиться у Козятинській центральній районній лікарні. До боротьби з вогнем залучалося 4 чоловіки особового складу та один спецавтомоібль. Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up