Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан

Важливе за вихідні: ТОП новин для козятинчан
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу 5-е та неділю 6-е грудня, аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП вихідних    
     

Люди не постраждали: у Сокільцях загорівся будинок

У Сокільці по Білоцерківській загорівся житловий будинок. Відомо, що люди не постраждали. Вони вчасно залишили приміщення. За інформацією пресслужби ГУ ДСНС у Вінницькій області, повідомлення про пожежу надійшло о 18:32. До місця події  направили козятинських рятувальників ДПРЧ-11. Силами вогнеборців о 19:56 пожежу ліквідували Відомо, що вогонь пошкодив шиферну покрівлю будинку на площі близько 30 кв.м та домашні речі.
 

ТЕСТ: Як виглядають наші депутати

Міська рада восьмого скликання вже почала роботу Перевіримо, чи знаєте ви, як виглядають наші нові обранці. Пропонуємо пройти наш тест
 

Відео дня

«Нумо козаче!» В Глухівецькій школі змагалися майбутні захисники України

Напередодні Дня збройних сил України Глуховецька школа провела патріотично-розважальний захід під назвою «Нумо козаче».  Школярі цього навчального закладу завжди славилась своїми спортсменами. Тож учні старших класів  провели спортивний патріотичний конкурс, який присвятили Дню збройних сил. 11-класники змагались в таких конкурсах: «Штрафні кидки»: попадання м’ячем в кільце, естафета «Споряди магазин», в якій  школярі на швидкість закладали в магазин автомата кулі. Перемогу в конкурсі здобувала та команда, чий гравець впорався з завданням першим. Були також конкурси «Стрільба з пневматичної гвинтівки», стрільба по мішеням,  «Підтягування на перекладині»,  підтягування на кількість спроб та «Історичний екскурс» на знання історії.

Вихідні у грудні: як відпочиватимуть українці цього місяця


Цього року католицьке Різдво припадає на п’ятницю – вона, відповідно, буде неробочою. Оскільки за нею йдуть звичні вихідні, то на українців чекають три вихідних поспіль – 25, 26 і 27 грудня. Загалом у грудні поточного року буде 4 суботи та 4 неділі. З урахуванням додаткового вихідного, у перший місяць зими українці матимуть 22 робочих і 9 офіційних вихідних та святкових днів.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up