Велика бійка: у пушкінському парку Козятина побилось дві компанії

Велика бійка: у пушкінському парку Козятина побилось дві компанії
  • В ніч з суботи, 3 квітня на неділю, 4 квітня у козятинському центральному сквері трапилася масштабна бійка. Про це газеті повідомили у козятинському відділку поліції.
  • Між собою зчепились дві компанії молоді, одна з яких у бесідці розпивала алкогольні напої.

— Козятинська молодь у віці 18-19 років «відпочивала» у пушкінському парку, —  прокоментував керівник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало. — Поруч гуляли ще хлопці, менші за віком. Між ними здійнявся конфлікт і зав’язалася бійка. У компанію втрутився батько одного із хлопців. Набили ще й його. Після цього всього компанія з молодиків побігла в сторону супермаркету, що по Пилипа Орлика. Там цеглою пошкодили фасад магазину, а також одну із припаркованих машин біля райвідділу. Їх всіх затримали. Зараз в цій ситуації розбираються працівники поліції. У всіх учасників бійки легкі тілесні ушкодження.

Центральний сквер Козятина завжди був місцем для розваг молоді у вечірній та нічний час. Тож, як додав Євгеній Трайдакало, з настанням тепла, коли відкривається сезон відпочинку, в парку буде виділятися окремий більший патруль на вихідних, для забезпечення правопорядку. До того ж, до поліції у теплу пору року постійно надходять заяви та скарги від мешканців багатоповерхівок, як знаходяться поруч з парком. Козятинчани невдоволені гучною музикою, криками та галасом після розпиття спиртних напоїв.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (17)
  • Кіпоренко Олександр

    Шкода що нема в місті поліції!
  • Кіпоренко Олександр

    В когось впливові батьки позолотили руку!
  • Yarosh Vova

    В поліцію в ночі достукатися не реально всі сплять

    Valentina Mandziuk reply Yarosh Vova

    Ха, мені було проще, я на поверсі😀

    Yarosh Vova reply Yarosh Vova

    Valentina Mandziuk ми пока достукатися нас чуть не повбивали вони вийшли заспані і невдоволені що розбудили

    Valentina Mandziuk reply Yarosh Vova

    Yarosh Vova 100 %, раніше жила в будинку навпроти. Люди луплять в двері, а вони сплять. Весь будинок не спить, а ребята сплять. Дзвонили 102, будили. Так що вірю на  100%
  • Андрей Пивнюк

    Як би машину ,біля поліції не пошкодили, то і бійки не помітили б мабуть..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up