Весілля за євроформатом

Весілля за євроформатом

Козятинчанка Марія Рибак стала найкращою нареченою в Барселоні

У новій рубриці “Весілля” ми розповімо про цікаві пари, формати укладення шлюбу, на яких побувала “RIA-Козятин”.

Пощастило минулої суботи стати свідком прекрасного видовищного дійства в одній з найпопулярніших точок світу — Барселоні. На весільний килим стала наша землячка, колишня учениця школи №4 Марія Рибак.

Відео дня

Реєстрація шлюбу і весілля пройшли в цікавому форматі, про який вам розповім.

 

Запитали у всіх

Зважаючи на велику кількість шлюбів у Барселоні, часто доводиться розписуватися молодятам в один день, а весілля справляти в інший. Так було і цього разу.

У п’ятницю наречені відвідали нотаріальну контору. Їх запросили до просторої зали, де стояв величезний стіл, запросили зайняти зручні місця. Після уточнення персональних даних, з’явилась пані нотаріус. Вона повідомила, що сьогодні вперше ця зала для молодят, що саме вчора її визнано найпозитивнішою в плані енергетики (!). Це вже настроїло і наречених, і присутніх родичів та близьких друзів на позитивну хвилю. Потім була вимога до молодих розповісти, чому стають на весільний рушник. Після їх хвилюючих речей, слово тримали свідки — коли вони познайомились з молодятами, що знають про їхні стосунки і подальші плани. Попросили і присутніх гостей посвідчити за наречених і завірити нотаріуса, що ця дія продумана і виважена. Я вам скажу, плакали всі. Емоції зашкалювали навіть у нотаріуски… І їх розписали. Потім були поздоровлення від гостей, фотографування і спільний обід в одному з ресторанів.

Сім країн світу — за одним столом

На весілля прибуло 50 людей. Це були представники з України, Білорусії, Греції, Молдови, Росії, Іспанії та Балеарських островів (Іспанія). Дружні гості вітали наречених. Весь час лунало: “Viva los novios!” (Хай живуть наречені). Звучали пісні всіх перерахованих вище місць світу. Усі говорили своїми мовами і всі розуміли один одного. Нашій українці була особлива увага і особливі привітання, з урахуванням її національного походження.

 

Український коровай від хрещеної з Козятина

Найпершою вітала наречених наша землячка Ірина Жорноклей. Вона тримала колись новонароджену Марію у церкві під час хрещення. Пані Ірина привезла Український коровай з вишитими бісером рушниками. Вручила дві ікони також з рушниками і благословила наречених.

У нашій Україні все починається з колоска і хліба, — сказала вона. — Цей коровай є вашою першою спільною паляницею. Будьте щасливі і багаті. Як ці колоски на короваї переплетені, будьте і ви завжди разом і зберігайте лебедину вірність. Я цей рушник вишила своїми руками з добрими помислами і побажаннями. Передайте його, як символ свого щастя і кохання, своїм дітям.

Було море овацій і емоцій до сліз….

 

Казка на п’ять дій

Наречену вивів брат Андрій Рибак, який нещодавно також взяв шлюб. Він по-батьківськи поправляв їй сукню та вельон і вів до алтаря з гордістю, ніжністю і любов'ю.

Каблучками і клятвами вірності обмінялися молодята під весільною аркою з живих квітів. Озвучили цікаву історію їхнього знайомства, кохання. Слово надали матері нареченої Людмилі Рибачук, під виступ якої ніхто не зміг стримати емоцій. Усі взнали, як тяжко довелося їй одній виховати таку прекрасну донечку, яка всього домоглася на чужині. Вона дала настанову нареченому берегти Марію як зіницю ока.

Фотосесія пройшла на фоні стародавньої фортеці та голубого басейну. Гості у небо випускали повітряні кульки із побажаннями всіх гараздів

А далі був фуршет з різноманітними заморськими закусками. Усі смакували іспанський хамон під червоне вино. Усе це відбувалося під супровід чарівної музики і запалених факелів.

Весільне застілля пройшло в ресторані з позитивною аурою, хорошим настроєм і смачною вечерею. Кожна страва потрапляла на столи під спеціальний музичний супровід і енергійну подачу десятків офіціантів. Наречена свій весільний букет вручила молодій незаміжній сестрі нареченого Юлії. Усім присутнім гостям пара вручила подарунки. Ексклюзивний торт зі свіжої малини завершив банкет.

Дискотека розпочалася в окремому залі з весільного танцю молодих під бенгальські вогні. Він був наповнений такою ніжністю і пристрастю, що всі стояли зачаровані і в кінці, коли наречений підхопив Марію на руки, пролунали бурхливі оплески. Танцювали всі. Цілу ніч.

   

Як хвилювалася наречена

Наша землячка Марія виїхала в Іспанію ще коли їй було 10 років. Вона вільно розмовляє іспанською та англійською, здобула середню освіту, професії перекладача, перукаря, продавця, менеджера. Працює зараз в аеропорту в одному з найсучасних торгових центрів Барселони. Своє весілля готувала більше року. Був вибраний один з найкращих ресторан-готелів на березі Середземного моря. Гроші збиралися і відкладалися. Молодята у всьому собі відмовляли. Її наречений Денис з Барселони у всьому підтримав свою обраницю. І разом вони створили казкове дійство в Європі у найсучаснішому і найпопулярнішому на сьогодні по обговоренню політичної обстановки місті.

Майбутні наречені заздалегідь продумали всі деталі, ознайомившись з великою кількістю форматів подібних заходів. Під кожний момент весілля був підібраний музичний супровід, маленькі подарунки, цікаві доповнення. Марія хвилювалася, щоб все пройшло по задуманому плану. Її очі часто наповнювалися слізьми, і вона повторювала: “Як важливо, що всім подобається у нас на весіллі”. Адже це був екзамен, який вона здала на відмінно і тепер набула нової професії по організації подібних заходів. Ось такі наші українки!

Редакція газети “RIA-Козятин” бажає молодятам гарно провести медовий місяць та розпочати сумісне життя в злагоді, народивши діточок для продовження роду.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up