Ветерани «Моноліта» — знову перші!

Ветерани «Моноліта» — знову перші!

У суботу та неділю минулого тижня відбулися ігри чемпіонату Вінницької області з футзалу серед ветеранів. У змаганнях брали участь спортсмени, яким виповнилося 40 і більше років.

На заключному, третьому етапі групового турніру ігри проходили в Козятині, Тростянці та Немирові. У нашому місті за жеребом були включені команди групи А. Команди групи В та групи С грали в Тростянці та Немирові.

Цікавим виявився той факт, що до групи А за жеребом увійшли команди, які починали боротьбу за трофей в одній групі. Це наш «Моноліт», «Ветеран» (Лука Мелешківська) та «Патріот ПСВ».

За регламентом чемпіонату, ці три команди за коловою системою мали визначити колектив, який посяде третє місце і припинить боротьбу за чемпіонство. Третій зайвий козятинського туру визначився ще до початку ігор. Команда з Луки Мелешківської з невідомих причин не взяла участі у третьому етапі.

Відео дня

Але турнір у Козятині не перетворився на матч, який нічого не вирішував. Адже за таких обставин обидва колективи увійшли до фінальної шістки кращих ветеранських команд обласної першості

Гра між «Монолітом» та «Патріотом» була по-спортивному злою. Кожна команда намагалася докласти максимум зусиль для перемоги в матчі. Спочатку удача була на боці гостей. Вони розіграли класичну комбінацію і повели в рахунку. Забили вінничани і другий м'яч у ворота «Моноліта». Вони стража воріт господарів впіймали.на протиході і рахунок став 0:2. Монолітовці мали нагоди забити гол у відповідь. Та їх підвела неточність в завершальній стадії атаки. Тож в першій половині зустрічі рахунок не змінився.

У другому таймі в одній з атак господарів Павло Луцюк помітив, що гравці суперника закрили видимість м’яча своєму голкіперу. Він пробив у незахищений кут воріт вінничан, і рахунок в зустрічі став 1:2. Окрилені успіхом козятинці не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. І з рахунком 3:2 здобули перемогу. Ветерани «Моноліта» з першого місця вийшли до фінальної стадії змагань.

Читайте ще Турнір памяті Чорного
 

 

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up