Ветерани «Моноліта» треті в області

Ветерани «Моноліта» треті в області

Минулої суботи, 23-го березня, манежні футболісти Козятинського «Моноліта» грали у Вінниці. Вони в спорткомплексі “Колос” брали участь у фінальному турнірі ветеранів 40+ чемпіонату області з футзалу

У місті над Бугом зібралася шістка кращих команд,  які на трьох попередніх етапах займали місця не нижче другого. Крім спортсменів «Моноліта», в змаганнях взяли участь ветеранські спортивні колективи «Авангард», Ладижин, «Нива», Тростянець, «ФК Немирів», «Патріот», Тульчин, та господарі змагань «Патріот ПСВ», Вінниця. За жеребом вони були розбиті на дві підгрупи.

До групи А потрапили минулорічний чемпіон «Патріот ПСВ», «ФК Немирів» та «Моноліт». У групу Б жереб звів паркетних футболістів «Ниви», «Авангарда» та «Патріота» з Тульчина.

У групі А козятинці та вінничани не залишили шансів футболістам з Немирова. Вінничани перемогли своїх суперників з рахунком 6:1, а наші спортсмени 4:0. У поєдинку між «Монолітом» та «Патріотом ПСВ», Вінниця, сильнішими виявились спортсмени Подільсько-Дністрянського регіону. Вони переграли наших земляків з рахунком 3:1. Команда Вінниці, підсилена футболістами з Могилів-Подільського, від того й назва «Патріот ПСВ».

Відео дня

У групі Б тульчинці, обігравши ладижинців 2:1 і футзалістів міста Тростянця з рахунком 8:0, пробился до основного фіналу.

У грі за 1–2 місце між двома «Патріотами», сильнішими були «Патріот ПСВ», Вінниця. Вони й стали чемпіонами.

У грі за третє місце козятинці, з рахунком 4:2, обіграли «Авангард» і стали бронзовими призерами чемпіонату області серед ветеранів 40+. З чим ми їх вітаємо.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up