Ветлікар Олександр лікує за власний кошт безпритульних тварин

Ветлікар Олександр лікує за власний кошт безпритульних тварин
Котячий приют на вулиці Героїв Майдану
  • Те, що в нашому місті є багато безпритульних тварин, ні для кого не секрет. Деякі тварини стають підопічними волонтерів. Тільки є випадки, коли перш ніж стати чиїмось підзахисним, тварини потрапляють під гарячу ногу людей, які в гніві безпритульних тварин травмують, а то й калічать.

Одну з подібних історій нам розповіла чуйна жінка Наталія, яка працює продавцем на «Новому ринку», що по іншу сторону вулиці Василя Земляка від  ринку «Хлібодар».

– Це було в минулому році, –  розповідає пані Наталя.— На ринку з’явився кіт з явно вивернутою набік головою. Я його віднесла до ветеринара Олександра. Він вже 16-й рік повертає до життя травмованих мурчиків і мусьок. І головне – лікує він таких  тварин абсолютно безкоштовно, –.каже Наталя.

За словами продавчині, безпритульні тварини з’являються, як правило, в базарні дні: у четвер чи у вихідні. Усіма новими прибульцями пані Наталя не переймається. Каже, здоровій тварині на ринку їсти хтось дасть, а травмованій потрібна допомога, іноді навіть дороговартісне лікування. 

Відео дня

– Скількох тварин ви віднесли до Олександра? – запитали ми співрозмовницю.

– П’ятьох, але найбільш важких. Мурчику Азару ін’єкції для одужання вистачило, кішці Мурці Саша робив операцію, – каже Наталя. – Пять котів, ніби не так вже й багато, а з іншої сторони, за тих же 16 років ветеринар ні разу не відмовив. Така людина заслуговує на повагу. Напишіть про нього.

Поспілкувалися ми й з ветлікарем Олександром. Він розповів, що до нього звертаються любителі тварин і волонтери.

– Ви б бачили, які сумні очі не тварини, а у жінок, що приносять іноді навіть безнадійних. Як їм не допомогти? Грошей за лікування безпритульної тварини я дійсно не беру, – каже Олександр. – Як брати гроші за безпритульну тварину? Виходить, що людина, яка її принесла, має заплатити за те, що має чуйне серце. Тільки всього цього писати не треба. Що я можу зробити – те роблю, а публічності не хочу.

Читайте також:

Як вирішити проблему безпритульних тварин
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач60

    Щиро дякую Олександру та всім, хто рятує братів наших менших.
  • Infiltrator 16

    Дякую Олександру !
  • Людмила Постоюк

    Дякую Олександру за чуйне сердце і тепер уже нашому котику допоміг, дочка підібрала на вокзалі,думали що до ранку недоживе, зараз рижий красень проживає в місті Києві
  • Оксана Савчук

    Якраз і потрібно розповідати про таких людей, які мають добре серце, роблять безкорисливі справи. З таких треба брати приклад. Ця стаття як добра різдвяна казка...Дякуємо вам, лікарю!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up