Вгадай, де це: графіті

Вгадай, де це: графіті
  • На початку 2000-них було популярне графіті.
  • Це малюнок на стіні, виконаний в особливій техніці.
  • Кілька таких графіті є у Козятині.
  • Пропонуємо відгадати, де одне з них.

На одній зі стін у нашому місті є таке графіті. Так автор малюнка зобразив Фоззі з гурту Танок на майдані Конго. Пропонуємо відгадати, де це.

Свої здогадки пишіть у коментарях під новиною. У вівторок, 25 лютого о 10:30 ми напишемо правильну відповідь у коментарях.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Удвуд

    Правильна відповідь: стіна за Стоматологічною поліклінікою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up