Вибори: попередніх результатів досі немає, але одну з кандидаток вже вітають

Вибори: попередніх результатів досі немає, але одну з кандидаток вже вітають
  • За інформацією територіальної виборчої комісії, ще не всі дільничні виборчі комісії здали протоколи.

Поки що немає офіційної інформації про те, хто стане новим міським головою Козятина. Тим часом у соціальній мережі Фейсбук вже почали вітати Тетяну Єрмолаєву, яка була однією з 10 претендетів на посаду мера.

Про перемогу Тетяни Єрмолаєвої також написали на сторінці «Українська стратегія Вінниччина». Нагадаємо, що саме «Українська стратегія Гройсмана» висунула кандидатуру Тетяни Єрмолаєвої на посаду голови Козятинської міської громади. 

Відео дня

Тетяна Єрмолаєва - фінансовий директор ПП «Гадомецьке», голова ОСББ «Винниченка 43». У 2015 році вже балотувалася на посаду міського голови Козятина. Тоді набрала 8,54 % голосів, зайнявши шосту сходинку серед кандидатів.

Видання Vежа із посиланням на представника комітету виборців України Владислава Теленя повідомляє, що остаточні результати виборів мають бути відомі до 6 листопада.

«Процес підрахунку голосів не буде швидким. На першому етапі всі ДВК мають здати документацію щодо всіх видів виборів до територіальної виборчої комісії, яка утворювала дільничні комісії. Тоді всі ТВК мають встановити підсумки голосування в межах своїх територіальних округів. Крайній термін, коли можна здати цю документацію – дев’ятий день після голосування (3 листопада).  Після цього встановлення підсумків по всім обласним, сільським, селищним та районним радам має завершитись не пізніше, ніж на 12 день після дня виборів (6 листопада)», - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Міжнародні спостерігачі визнали вибори-2020 безпечними

По Козятинській ОТГ проголосувало 10714 виборців

На виборах 2020 дуже низька явка: як голосує Козятинщина

Як голосували у селі Козятині. Фоторепортаж

Усі виборчі дільниці області відкрились вчасно, без порушень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олексій Істомін

    Перший прокол нової влади       призначення міклухи ???!!! Цей зробить воду І козятин сучасний Перший не платнник податків та взагалі пустишка!

    Читач10 reply Олексій Істомін

    Ви з дуба впали? Ще навіть міського голову не призначили, а ви говорите про призначення Міклухи кудись. Не переживайте за Міклуху, він собі посаду чи місце роботи не шукає. Переживайте краще за свої справи :)

    Валентин reply Читач10

    міклуха, перелогінься, не вибілюй себе бідолажку)
  • Дмитрий

    Да уж...
  • Л.Шевчук

    Після перемоги не призначайте собі і вашому першому заступнику міклухі захмарні заробітні плати.  Міклушонок  довго  був   відлучений від  бюджетного корита,  проголодався,   корупційний апетит зашкалює.

    Читач98 reply Л.Шевчук

    маклуха - жаке створіння , а не заступник. Так підло посміхатись в обличчя людям , а поза очі обсирати вміє тільки він!! він і Єрмолаєву обсирав , тварюка. я тобі тварино не пробачу твоїх висказувань про виборців , у яких відмінна від твоєї думка на виборах , я таких довбнів як ти наскрізь бачу, зяблику кончений!!

    Oleg Kario reply Л.Шевчук

    Ага, певно про тебе і мене буде дбати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up