Вибухнули лічильники! Мер Козятина: “допомагає” візиткою

Вибухнули лічильники! Мер Козятина: “допомагає” візиткою

Надмірна волога закоротила електричний ланцюг у будинку по Героїв Майдану, 42

 

У вівторок 28 грудня в редакцію газети “RIA-Козятин прийшли мешканці вулиці Героїв Майдану 42. Ці люди ще надіються що тільки через пресу зможуть достукатись до черствих душ козятинських чинуш. Вже багато років козятинчани звертаються в різні інстанції, щоб  відремонтували дах їхнього будинку. Причина звернення полягає в тому, що протікає дах їхнього будинку. Трапляється таке явище після дощу та періоду талих вод. Вода з прогнилого даху потрапляє в оселі мешканців, розливаючись по стелі і стінах приміщень. А ще вода потрапляє на електролінії будинку та електричні лічильники.

Мешканці будинку побоювалися, що надмірна волога закоротить електричний ланцюг і вони остануться без світла в своїх оселях. А чиновники, до яких зверталися потерпільці  згаданого будинку, не чують крику душі від народу.

Наприклад, в комунальному підприємстві “Відродження” на кожен візит гостей з Героїв Майдану розводили руками. Казали, що у них 8 працівників, а будинків он скільки. “Чекайте черги!” — поставили свій вердикт у Відродженні.

Відео дня

Коли людям увірвався терпець оббивати пороги згаданої установи, звернулися до очільника міста. Міський голова, за словами наших співрозмовниць, сказав, що він розуміє ситуацію з проблемами мешканців цього будинку. Тільки якесь конкретне рішення зараз не на часі. Не вистачає працівників на всі будинки, які потребують ремонту. Намагався заспокоїти міський голова переляканих жінок і в питанні з електро- лічильників. За його оцінкою, лічильники не вибухають.

От тільки міський керманич виявився поганим провидцем. 28 грудня вибухнули два лічильники на п’ятому поверсі Героїв Майдану, 42.

Вода з даху проникла навіть у під'їзд

 

Формально, він не розлетівся на дрібні шматочки. Електричний розряд спровокував звук в супроводі з електричною дугою, він був схожий до вибуху.

Залишившись без світла і в задимлених квартирах, перелякані жінки знову пішли за порятунком до міського начальника. Той знову намагався заспокоїти в своєму кабінеті слабку стать. “Нічого страшного!”, — озвучив він свою думку. Зараз знімемо бригаду з місця роботи і вони приберуть з даху будинку сніг. А щоб робітники добре виконали свою роботу і, якщо можливо виникнуть ще якісь проблеми, він дав погорільцям свою візитку.

От тільки візитку міський голова давав людям не для того, щоб вони знову прийшли до нього, а щоб як можна швидше в доброму тоні виставити їх з кабінета. Як би було інакше, то міський голова, коли робили те електричне новрічне шатро біля міської ради сказав би: ”Хлопці нам і так зійде, а ви підіть на вулицю Героїв Майдану, 42 і переставте лічильники на стінку, яка не затікає. Не можна допустити, що мешканці будинку можуть залишитися без світла на Новий рік.” Тоді  візитка мера мала б для людей якусь ціну. А так — показуха і тільки

Сніг з даху приберуть, а що він більше за зиму не падатиме?

Як так можна? Серед помешкань, які постраждали від злочинних дій комунальників, квартира 38. В цій квартирі живуть дочка з матір’ю, а у них під опікою інвалід дитинства 1-ї групи Даша. В 39-ій квартирі проживає багатодітна родина. В 40-вій живе учасник бойових дій.  Той, хто забезпечував мир над нашими головами. Цим людям чекати черги не треба. Їх поставила в чергу держава серед перших. І іншого рішення бути не може.

А ми, як законослухняні, повинні відслідковувати таких людей і допомагати їм. Вони не вимагають нічого зайвого, просто хочуть нормально жити і щоб ніхто їм з чиновників чи не чистих на руку ділків, жити не мішав.

Подробиці у відео:

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up