«Від удару я перелетіла через капот»: водій, який збив 73-річну козятинчанку кожного дня фінансує її лікування

«Від удару я перелетіла через капот»: водій, який збив 73-річну козятинчанку кожного дня фінансує її лікування
  • В п’ятницю, 10 вересня на вулиці Січових стрільців сталося ДТП. Постраждалою виявилась 73-річна козятинчанка. Її з травмою голови та колінного суглоба близько 12-ої години дня доставили у травматологічне відділення ЦРЛ. А з автівкою, якою була травмована пенсіонерка представники безпеки руху разом із слідчим проводили слідчі дії.
  • Як виявилось згодом, водій легковика перевищив швидкість, бо в нього народився онук.

Коли ми приїхали на місце події постраждалу вже відвезли в лікарню. Автівка-учасниця ДТП, якою керував на вид 40-річний водій, була в дворі давно непрацюючого хлібокомбінату, де стражі порядку проводили слідчі дії.

Взявши дозвіл у керівництва лікарні, ми навістили постраждалу козятинчанку в палаті № 5 травматологічного відділення Козятинської центральної лікарні.

— Я в магазині «Господарочка» купила пакет сосисок і в упаковці близько кілограма  м’яса, — розповіла газеті жінка. — Перейшла через перехід вулиці Винниченка на тротуар лівої сторони вулиці Січових стрільців, де продають газети. Від продавця преси я мала намір перейти на тротуар правої сторони дороги. Однією ногою навіть стала на тротуар і була збита машиною. Від удару я перетіла через капот і приземлилася вдарившись головою. Перед собою бачила автівку червоного кольору і чоловіка, який сказав мені: «Пробачте, Вам допомогти піднятися?». Поруч пройшли молоді люди, які глянули на мене і пішли в тому ж напрямку. Хтось кричав:« Блокуйте водія, щоб не втік». Двоє жінок казали: «Не чіпайте ї,ї зараз приїдуть з служби екстреної допомоги». Швидка приїхала за лічені хвилини.

Відео дня

— Як ви почуваєте себе після дорожньо-транспортної пригоди? — запитали ми пацієнтку палати № 5?.

 — Сьогодні можна сказати я вже герой, —  каже постраждала. — Вчора сильно боліла голова та після 11 ін’єкцій і двох крапельниць трохи легше стало. Дає про себе знати коліно, бедро і плече. З головою трохи — легше гуде чи болить епізодами

— Водій приходив до вас?

—Так, приходив. Вчора був і сьогодні був, фінансову допомогу пропонує. Все запитує чи я його пробачила. Вчора я на нього зла була. Не могла його зрозуміти, як він міг недалеко від перехрестя так летіти. А сьогодні він розповів, що у нього онук народився. Онуки це святе і я його пробачила. Не пишіть про нього нічого поганого. В житті все буває. З місця пригоди він не втік, провину визнав, витрати на медичні препарати покриває 

— До медичного персоналу Ви якісь питання маєте?

— Дякувати Богу все добре. Лікарю і медсестрам можу тільки подякувати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up