Від завтра у Вінницькій області всі школярі переходять на дистанційне навчання

Від завтра у Вінницькій області всі школярі переходять на дистанційне навчання

З вівторка, 2 березня у Вінницькій області запроваджують дистанційну форму навчання для всіх учнів загальноосвітніх закладів. Якщо зараз на дистанційному 5-11 класи, то від завтра також 1 – 4 класи.

Про це під час брифінгу в обласній інфекційній лікарні 1 березня повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

— На сьогодні епідситуація у Вінницькій області важка, але контрольована. Маємо 598 захворілих на коронавірус, з них 278 - в місті Вінниця. Але в нас є запас ліжок, забезпечених киснем. В цілому відсоток зайнятих ліжок складає 62%. Ми продовжуємо працювати. Через тиждень нам пообіцяли що ще розгорнуть 90 ліжок забезпечених киснем. В нас були відкриті школи і на минулому тижні ми запровадили дистанційне навчання для 5-11 класів. Але сьогодні на комісії ТЕБ НС прийняли рішення, що дистанційне навчання буде для всіх, включаючи 1-4 класи. Також ввели деякі обмеження щодо громадського транспорту, — повідомив Сергій Борзов.

Що стосується учнів Козятинщини, то офіційної інформації, як навчатимуться наші 1-4 класи, наразі немає.

Відео дня

Нагадаємо, учні 5-11 класів козятинської громади на дистанційному навчанні поки що до 7 березня 

Півсотні за вихідні: на Козятинщині вже 1466 інфікованих коронавірусом. Хворих везуть з Вінниці. Яка ситуація в лікарні?


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up