Відбувся обмін полоненими. Серед звільнених є захисники «Азовсталі». Зворушливі кадри

Відбувся обмін полоненими. Серед звільнених є захисники «Азовсталі». Зворушливі кадри
  • У середу, 21 вересня внаслідок обміну в Україну повернулись військові, прикордонники, поліцейські, моряки, нацгвардійці, ТРошники, митники та цивільні.
  • 200 українських захисників обміняли на Віктора Медведчука, а командирів «Азовсталі» - на 55 окупантів

Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

— Ми обміняли 200 наших героїв на Медведчука, який вже дав усі можливі покази слідству. А 5 героїв-командирів «Азовсталі» – на 55 російських полонених, які не мають для нас жодного інтересу, — повідомив Єрмак.

Голова ОП додав, що серед звільнених – 10 іноземців, які воювали за Україну, і яким погрожували смертю. Вони вже знаходяться в місті Ер-Ріяд.

Відео дня

Зокрема, звільнили 108 бійців полку "Азов" та інших формувань Національної гвардії України, а також військовослужбовців Сухопутних і Військово-Морських сил, територіальної оборони ЗСУ, Державної прикордонної служби, Національної поліції, працівників СБУ, Держспецслужби транспорту, Державної митної служби.

— Ми памʼятаємо про всіх наших людей і намагаємось врятувати кожного українця. У цьому сенс України, наша сутність, цим ми відрізняємось від ворога. Ми цінуємо кожне життя! І обовʼязково зробимо все, щоб врятувати усіх, хто перебуває в російському полоні, — сказав у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський

Перше відео з обміну полоненими

 

 

Списки звільнених полонених

Дивіться також:

Українські воїни та їх друзі: підбірка чуттєвих фото від Генштабу ЗСУ

«Хлопці щасливі, що нарешті у них є бус. Він їх буквально рятує»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Основенко

    СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ !!! ВИ ВСІ ГЕРОЇ!!!

keyboard_arrow_up