Відключили газ, ніби за витік, а в суд подають як на боржника

Відключили газ, ніби за витік, а в суд подають як на боржника
Стояк перекрили, нібито через витік газу
  • Пенсіонерці, яка проживає за адресою: пров. Шевченка, 19, газовики ще восени минулого року принесли повідомлення про борг за транспортування газу, де було написано, що у разі несплати боргу через 30 днів після відміни карантину, клієнту буде припинено газопостачання.
  • Але чекати відміни карантину газовики не стали і перекрили газопостачання, ніби через витік газу.

За словами пані Людмили, газовики хочуть через суд стягнути з неї близько 5 тисяч позовних вимог та 2 тисячі боргу за транспортування газу.

– Коли я проводила газ до свого помешкання, там чорним по білому було написано «Постачальник газу зобов’язується безперебійно постачати газ, а споживач повинен здійснювати своєчасну оплату за дану послугу». Я умови договору з газопостачальною компанією виконую в повному обсязі. За спожитий газ сплачую своєчасно і не тільки в повному обсязі, а й з переплатою, – розповідає жінка. – Коли газовики розділили платіжки за спожитий газ і транспортування газу, то їм потрібно з користувачами газових мереж заключити договори про відокремлений розподіл газу. Такого договору вони зі мною не укладали. Приїхали, перекрили газ, ніби у мене є витік газу. А де акт, що у мене були неполадки і куди витік газу зник після того, як газовики перекрили вентиль?

Відео дня

Пані Людмила налаштована рішуче, вона вже ходила в терцентр правової допомоги. Там їй розказали, які потрібно зібрати документи, щоб мати право на безкоштовного адвоката.

– Довідки, які порадили мені зібрати в центрі правової допомоги, я майже зібрала. Тобто судитися з газовою службою про незаконність їхніх рішень я майже готова, – каже пенсіонерка

Як змінити постачальника газу. Покрокова інструкція
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ксюшка Коляда

    В мене теж таке було , але я добилась правди через прокуратуру.
  • Алла Вівсяна

    Навіщо  людей  обзивати.Вас теж  так  на  роботі  обзивають скотинякою.Що  їм каже  вищестояще  начальство  , те вони і роблять.
  • Алуська Мартовицька Павлюк

    Скотиняки!!!!!!
  • Катерина Левчук

    Так і треба, мовчати не можна.... молодець пані Людмила!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up