Відкриття діагностичного блоку ЦРЛ не за горами

Відкриття діагностичного блоку ЦРЛ не за горами

Сьогодні, 29 квітня, стан будівельних робіт у відділенні екстреної (невідкладної) медичної допомоги Козятинської ЦРЛ – об’єкті Великого будівництва – інспектував голова Вінницької ОДА Сергій Борзов

Оглянули діагностичний блок, у відремонтованих кабінетах якого вже розміщено сучасне діагностичне обладнання, придбане за державний кошт: комп’ютерний томограф, цифрове рентгенівське обладнання українського виробництва, багатопрофільний апарат ультразвукової діагностики.

Як повідомив в.о. головного лікаря Козятинської ЦРЛ Ігор Грубеляс, наразі для належного обслуговування обладнання та проведення діагностичних обстежень лікар-рентгенолог проходить навчання у спеціалізованому медичному навчальному закладі у Хмельницькому.

- З огляду на той об’єм робіт, що вже проведено, та на обсяг підготовчого етапу, який є на даний час, найближчим часом очікується введення в експлуатацію діагностичного обладнання і, відповідно, відкриття діагностичного блоку відділення Е(Н)МД лікарні, - зауважив на сайті міської ТГ Ігор Грубеляс.

Відео дня

КТ і рентген-апарат - нова техніка Діагностичного відділення районної лікарні
«Давно мали б відкрити, а тут ще кіт не валявся»: Борзов розкритикував приймальне відділення нашої ЦРЛ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up