Відомі нам з довідкою із психушки

Відомі нам з довідкою із психушки

Виклали секретну інформація про політика Тетяну Чорновол… Ніхто би і не подумав про Таке! (Документ)

На різних інтернет-ресурсах, в тому числі і на SKELET-info, опубліковані дані і документи, що підтверджують те, що половина українських політиків, яка масово «перефарбувалися» в євроінтеграторів і патріотів, є судимими, мають довідку з психлікарні або приймають наркотики.

Представник Народного Фронту Тетяна Чорновіл була раніше судимою і у неї є довідка з психіатричної лікарні в якій значиться, що нинішній парламентарій «схильна до гострої емоційної депресії і непередбачених кроків» .

Генпрокурор Юрій Луценко – судимий, без досвіду роботи і спеціального юридичної освіти. Переслідувався за економічні злочини. Пізніше відсидів термін у в’язниці.

Відео дня

Лідер РП Олег Ляшко був двічі судимим за економічні злочини.

Юлія Тимошенко двічі судима: в 1996-1997 роках і в 2011. Після другої судимості Тимошенко посадили в тюрму. Крім того, її звинувачували у вбивстві українського бізнесмена Євгена Щербаня. Однак вину Тимошенко так і не довели, а всі документи по справі та свідки пропали.

Сергій Пашинський з НФ відсидів термін за крадіжку $ 4 млн.

Ігор Мосійчук з РП – двічі судимий до початку політичної кар’єри і вже будучи нардепом.

Євген Дейд і Андрій Білецький (обидва з НФ) – Судимості за тяжкі злочини.

Їх колега по партії В’ячеслав Костянтинівський також судимий, співпрацював з мафією, входив в злочинні угруповання України і США.

Арсен Аваков – судимий, має тісні зв’язки з італійською мафією.

Глава ВРУ Андрій Парубій має довідку про розумову відсталість.

Нинішній Президент України Петро Порошенко був учасником гучних корупційних скандалів. Однак жодна зі справ так і не дійшла до суду.

За інформацією видання, найбільша кількість злочинців з офіційними судимостями пройшли в Парламент України 8 скликання за квотою БПП і Народного Фронту. (Списки є у відкритому доступі). Журналісти відзначили, що в світі немає аналогічних країн, щоб стільки наркоманів, людей з довідками з психлікарень і злочинців управляли країною.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • БАРМАЛЕЙ

    А чому тут дивуватись ?! це абсолютно "нормальна" характеристика наших керманичів та законотворців. Ви там хочаб одного справді адекватного, я не вже не кажу про порядних людей, там бачили? Так що це нормальне явище нашого соціуму і політикума. Навіщо заглядати далеко, он вам "достойні" - Мафік, Петя з Хмільника, купа таких самих помічників та радників ... тут плакати хочеться гіркими сльозами.
    Пи. Си. ЛІСОВИЙ, агов друже !!! Тут роботи непочате поле ...
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up