Відремонтують відділення екстренної допомоги ЦРЛ: виділяють 30 мільйонів гривень

Відремонтують відділення екстренної допомоги ЦРЛ: виділяють 30 мільйонів гривень
  • Десяту частину суми має внести районний бюджет 
  • Про це повідомляє vlasno.info 

Як пишуть у виданні, тендер на реконструкцію відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги оголосила Козятинська центральна районна лікарня. Цей заклад — один з десяти опорних лікарень Вінниччини. ЦПЛ увійшла до числа закладів першої хвилі з надання допомоги хворим на коронавірус,

Нагадаємо:

Реконструкція відділення передбачена програмою «Велике будівництво», і згідно з рішенням сесії Козятинської районної ради десяти частину кошторису має внести районний бюджет. Про яку саме суму йтиметься, на даний час невідомо. Очікувану вартість тендеру оцінили в 31 528 443 гривень, але за підсумками запланованого на 18 вересня аукціону ця сума може зменшитися.

Відео дня

За словами головного лікаря Козятинської ЦРЛ Олександра Кравчука, програмою «Велике будівництво» передбачено також закупівлю обладнання для реконструйованого відділення. Але уточнити, що саме мають придбати, очільник закладу відмовився. Щодо самого ремонту, то він має завершитися до 31 березня 2022 року.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up