Відверті викрутаси голови (відеорепортаж з сесії) Діти, хворі не здатні себе захистити. Депутати захищають, як мокре горить

Відверті викрутаси голови (відеорепортаж з сесії)
Діти,  хворі не здатні себе захистити.  Депутати  захищають, як мокре горить

Через образ Пузиря-Бульбашки-Міхура, вихідця з Козятина, який швидко розбагатів на тому, що знищив теплогенеруючу успішну компанію, зайняв її місце і забезпечив димом все місто. Потерпають дитячі садочки, лікарні, школи. Приводим основну його ідею  — моральне звиродніння стяжателя, для якого зиск понад все, і який не зупиняється перед жодними аферами, лише б помножити свої статки.

Депутати чинять, а вірніше, імітують, сіють слово, покладаються на те, що громада  не знесе цей глум над своїми  дітьми хворими. Одна людина вагоміша депутатського корпусу?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Влад Лісовий

    Лівшиць з Пузирем  представник посередницької нацменшини жид Зневажає українську національність зробив виклик всій громаді .Калічить дітей всіх без перебору. Приводим основну його ідею  — моральне звиродніння стяжателя, для якого зиск понад все, і який не зупиняється перед жодними аферами, лише б помножити свої статки.

    ЛПосилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/vidverti-vikrutasi-golovi-diti--hvori-ne-zdatni-sebe-zahistiti-deputat-10649038.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up