Вихованка козятинської ДЮСШ Юлія Чехівська — чемпіонка України

Вихованка козятинської ДЮСШ Юлія Чехівська — чемпіонка України

Випускниця Козятинської школи-інтернат-гімназії, вихованка тренерів Володимира Галицького та Валерія Зелінського Юлія Чехівська стала чемпіонкою України в командному ЧУ з легкої атлетики, що проходив в Луцьку. Золоту нагороду вона здобула в естафеті 4х400

В кінці минулого місяця в місті Луцьку проходив командний чемпіонат України з легкої атлетики. В головне місто Волині з’їхались більш як півтисячі спортсменів та спортсменок.

 Вдало на цих змаганнях виступила команда естафетчиць Вінниччини за яку виступала екс вихованка Козятинської ДЮСШ  Юлія Чехівська. На місцевих змаганнях наша землячка виступає за команду Козятинського району. На змаганнях вищого рангу вона виступає за команду Вінниччини

Щасливою бігова доріжка спорткомплексу “Авангард” виявилась для подруг Юлі по команді і в житті . Отже майстер спорту України вихованка тренера В’ячеслава Жуковського Юлія Чехівська з кандидатами в майстри спорту. Тетяною Дорошенко, Інною Ковтун та Юлією Турлюк стали золотими презерками в естафеті 4 по 400 метрів.

Відео дня

Приємно, що нагорода Юлі стала подарунком на день народження її першого тренера Володимира Галицького з чим і його вітаємо. 

Ці змагання були  етапом підготовки до командного ЧС (чемпіонату Світу) який пройде з 9 по 11 серпня в  республіці Польща та ЧЄ (чемпіонату Європи) в вересні

Поспілкуватися з нашою землячкою вдалося тільки через тиждень після змагань  Зараз наша вінничанка відчуває фізичну втому. Та за декілька днів знов почне тренування за програмою свого тренера В’ячеслава Жуковського. Адже в третій декаді серпня пройде чемпіонат України з легкої атлетики в індивідуальних видах та ЧУ (чемпіонат України) з бігу на милю у вересні.  Чемпіонка України гордість Козятинщини буде брати участь в обох змагальних стартах.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:21 Виїжджали на пожежі після прильотів: у Козятині нагороджували «залізних» вогнеборців photo_camera 12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up