Вихователька виграла суд, як незаконно звільнена, а не за знущання над дітьми! (оновлено додатковими посиланнями та скрінами)

Вихователька виграла суд, як незаконно звільнена, а не за знущання над дітьми! (оновлено додатковими посиланнями та скрінами)

Ситуацію, яка склалася в Козятинському дитячому садочку № 6, вже вийшла за межі здорового глузду і за межі нашого міста

йЗ’явилися публікації у всеукраїнській пресі та показ по телебаченню, що в Козятині знущаються над дітьми. Таке однобоке висвітлення по телеканалу 1+1 сталося через неправдиву позицію керівника дитячого садочка. Людмили Гаврилюк. В статті приїжджих журналістів було сказано, що вихователька знущалася над дітьми. Тільки, щоб звільнити її за знущання над дітьми, не зібрали доказів, тому що знущалася тоді коли була з дітьми на самоті.

Виникає логічне запитання, а де були педагоги, медсестра чи кухар? Хтось може повірити, що в наш час при бажанні не можна знайти докази неприпустимої поведінки дошкільного педагога? Тому вирішили, як повідомляє заїжджа преса, звільнити через прогул.

Читаєш і дивишся таке і диву даєшся.

Відео дня

Не зібрали докази, тому що їх немає. А що до прогулу, так в садочку № 6, мабуть таки  є телепати. Як можна було знати на перед, що вихователька прогуляє? Значить ситуацію доводили до того, щоб змусити її, щоб та ніби прогуляла. Така спроба дійсно була зроблена тільки зафіксували прогул не зовсім вдало і суд другої інстанції поновив виховательку на роботі, що в плани завідуючої садочком не входило. І замість того, щоб виконати судове рішення директриса розробляє новий план: підключає до її особистого конфлікту з вихователькою батьків дошкільнят.

Батьків зрозуміти можна. Адже не всі знають, що вихователька Зоя Піркл професійний вихователь і знає, як правильно поводитись з дітьми. На її зміні діти не ламали рук, що іноді трапляється в садочках. Зоя Олексіївна була не зручною для керівнитцва садочка. Вона, з її слів, не хотіла брати участь в постійних застіллях під час сну дітей. І такі факти мають право на життя, тому що їх ніхто з керівництва садочка не заперечив. Вона була неугодна в колективі. Не хотіла займатися тим що дозволяли собі робити її колеги по роботі.

Тільки тепер це вже немає великого значення. З однієї сторони потрібно виконати рішення суду — поновити виховательку на робюоті і виплатити компенсацію за вимушеній прогули. По друге потрібно врахувати думку батьків, які стали заручниками ситуації.

Що намагаються зробити в дошкільному закладі? Подати виховательку, як якогось дитячого монстра. І це не тільки позиція керівництва садочка, а й відділу освіти і міського голови. Тому що, як пояснити той факт, що очільник міста на особистому прийомі виховательки дав відповідь куценьку. Він сказав: “А що я можу зробити? Я на те не впливаю”.

От як знервовані батьки прийшли в міський відділ освіти, гродоначальник відразу “випадково” побіг впливати на ситуацію. І полягала вона в тому, щоб заручитися підтримкою батьків і подати, як виважене рішенння, захистити дітей від виховательки- розбишаки.Та не від виховательки дітей потрібно захищати, а від керівників, які брудними методами, маючи підтримку зверху доводять ситуацію до абсурду. А потім намагаються виглядати, як спасителі нації.

Ситуацію, яка створилася в садочку № 6 штучно загнана в глухий кут. Як з неї вийти в правовому полі, мабуть не знає ніхто. Для нас, як для газети, яка відстоює позицію правди, також складний процес. Тепер потрібно захищати, як виховательку дитячого садочка, так і позицію батьків, яким нав’язали штучного ворога їхніх дітей. Адже багато батьків нічого не мають до виховательки, як до фахівця. Вони просто не хочуть нічого міняти, коли їх влаштовує вихователь, який є тепер. Таким батькам буде складно знайти спільну мову з новим спеціалістом, на якого повісили ярлик непридатності.

Корінь зла був закладений в минулому році, коли росправлялися з вихователькою за власну позицію.

 УКРАЇНЕЦЬ-ЦЕ НЕ "РУССКИЙ" — с Саней Переверзевым

Фото Elena Grig.

 

Нагадаємо, завдитсадком, педколектив і "батьки", які здійснювали наклеп на виховательку і сам міський голова - члени Батьківщини.

Під кабінетом начальника відділу освіти, коли там були присутні батьки, в п’ятницю 4-го травня міський голова Олександр Пузир звертається до виховательки і каже: “Зайдіт но!” Яке хамство з боку посадової особи та ще й до жінки. Так він розмовляє в присутності журналіста. Можна уявити, яка іде розмова, коли вихователька одна. І міський голова дивується і запитує: “Ви що і на роботу будете ходити з журналістами?” Те, що творять козятинські чиновники від БЮТу, позицію виховательки оправдує і цілком логічно знову йти в суд. В присутності батьків мерівська більшість зробила клоунаду. Виглядають, ніби борці за справедливість. Тільки батькам не присутності журналіста треба остерігатися, а цих чиновників.

На офіційному сайті міскої ради 5 травня публікують звернення колективу і батьків за 2 травня, коли вони влаштували страйк і закрили садочок. Тільки поняття підмінили: вихователька виграла суд як незаконно звільнена, а не за знущання над дітьми!

У Верховний суд слід звертатися з позовом про скасування компенсації за вимушений прогул і незаконне звільнення. А якщо до виховательки є претензії по вихованюю дійте, то слід подавати заяви в поліцію і підтвердження наклепів.

Публікації на дану тему:

У дитсадку №6 вчинили страйк

Я жахаюсь, це трагедія: одне підлабузництво!

Страйк перейменували в зібрання батьків

Аут від Пузиря, або: "Дозвольте "Ваше Велічество", я прокоментую"...

Тюрма для дітей - публікація від 27 грудня 2016 року. Козятин. 2041 переглядів

Це правдиві коментарі під постом "головного свідка" Кособуцької в мережі фейсбук, які вона, коли зрозуміла, що немає чим крити, поквапилася видалити, але скріншоти залишилися в нашому архіві.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Береза

    Керівник  міською освітою  Касаткіна  актриса театру державної  шизофренії! Це позор для міста що влада не  може виконати рішення  суду.Як  таких  яйцеголових допускають  до керування  дитячими установами?
  • Ольга Безкоста

    В кожного є діти. Кожному це повернеться, а особливо завідувачу садочка, яка, вважає, що має право знищити беззахисну людину, втоптати її в грязюку. Кожний отримаю за свій гріх: той хто це підтримав, хто змовчав і хто безпосередньо приклав до цього руку.
  • Олексій Зайцев

    Як же всіх легко одурити,чому ніхто не має своєї думки?ніхто не захистить бідну жінку від свавілля.сьогодні ви всі піддакуєте недолугій тупій владі,а завтра самі будете об'єктом її знущань.ця прекрасна земля українська не має спокою і процвітання із за людей.всі готові зжерти один одного, щоб потішити  дурнів керівників.

    Софія reply Олексій Зайцев

    Навіть хто її добре знає і вона була вихователькою у їх дітей-мовчать. Соромно за них. Справді, завтра на її місці буде хтось інший, навіть той, хто сьогодні зводить наклепи. Особливо вражена за кособутську-її батькам шкода, що мають таку доню не нормальну. А підлизник максим саврей? як вам? Дай боже йому так по правді жити, як він тут нагородив https://www.youtube.com/watch?v=M2jOCCoky1s. А завідуюча гаврилюк як чеше-й словом не заченпила, чому справді звільнила і програла суд. Вона сама тих дітей ненавидить, бо не має таких

    Софія reply Софія

    Дуже цікаво, як спорсмени віднесуться до такого брехливого?

    Тренер - Саврей Максим Олександрович.

    Навчався в футбольних інтернатах «BRW-VIK» м. Володимир- Волинський та «Моноліт» м. Іллічівськ.

    Закінчив Київський Національний Університет Фізичного виховання та спорту України. Гравець ФК « Моноліт» м. Козятин.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up